PREVIEW!!!! 
Het is zo ver, klik hier voor de PREVIEW van blog.eengriekseiland.nl!!!

Het geheel vernieuwde blog met nog meer foto's en alle verhalen die in het oude blog staan, ja dit blog is voor mij al oud, zijn overgezet naar het nieuwe. Niets gaat verloren. Het eea staat misschien wel onder een andere naam. Met de zoekopdracht wordt het extra gemakkelijk om iets terug te kunnen vinden, ook voor ons. Het moet lezen als een tijdschrift en voor iedereen toegankelijk zijn. Ook degene die niet bij ons (kan) verblijven.

Heb je nog tips mail me gerust anita@eengriekseiland.nl

Anita[ reactie toevoegen ]   |  related link
Nieuw blog! 
Een jaar geleden ben ik al gestart met het opzetten van een nieuw blog en de komende weken pak ik het weer op. Ik kan maar moeilijk afscheid nemen van iets wat gewoon goed werkt, voor mij althans. Albert denkt daar weer heel anders over. Het blog meer laten aansluiten op de website, eengriekseiland.nl, social media, plugg ins en apps. Oh help moet dat allemaal? Nee natuurlijk niet maar het kan me wel een hoop tijd besparen. Ha dat is nog eens een argument dan kan ik sneller weer aan de wandel om maar iets te noemen.

De komende weken iets minder blog berichten want ik werk aan onderstaande. Het is voornamelijk het overzetten van alle al geschreven verhalen, berichten en foto's. De layout is ook nog een punt van 100x opnieuw proberen. Prakitsch, overzichtelijk en mooi zijn hierbij de kernwoorden.Tot later
Anita


[ 2 reacties ] ( 59 keer bekeken )   |  related link
Parakalo 
Even wat rechtzetten mbt het algemene Griekse wereldbeeld: Het sprookje van de Porsche Cayenne.

https://parakalo.wordpress.com/1900/02/05/het-sprookje-van-de-porsche-cayenne/

In Europa, en ook zeker de Griek, zit vast in ingesleten patronen en denkbeelden. Dat maakt de communicatie er niet beter op en zit een bloeiende Griekse economie enorm dwars. Maar er gebeurt wel degelijk iets zoals de spontane demonstraties gisteravond in Athene en in Thessaloniki. Men zegt ja tegen Syriza/Tsipras en dat is vooral een Ja voor een nieuwe koers. Wat is de volgende stap?

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
StilteWandelingen en Mindfulness  
In de tweede week, vanaf 28 maart 2015, zijn nog enkele plekken vrij voor de StilteWandelingen en Mindfulness met Rian Coumou.

Vraag ons gerust om een ReisVoorstel op maat!

Anita


"Om te vertragen is nooit iets beters verzonnen dan wandelen"

uit de filosofiche gids "Wandelen" van Frťdťric Gros

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Griekse minister van financiŽn 
Het gesprek van Dijsselboem als voorzitter van de EU met Varoufakis verliep niet helemaal volgens het programma van de EU. Een verbaasde Dijsselbloem en een lachende Varoufakis is het beeld wat ons is getoond. Hoe zit het nu echt?
Hierbij een link van het interview met de Griekse minister van financiŽn, Yanis Varoufakis, door de BBC.

https://www.youtube.com/watch?v=BiIO4YciewU

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link

Volgende