In de pers 
Het moet niet gekker worden. Lychnari en Griekenland Magazine hebben beide een stukje over ons guesthouse geplaatst. Klik hier om het te lezen. Ben je een echte Griekenlandliefhebber? dan is een abonnement op beide bladen een aanrader. Wij kijken altijd vol verlangen uit naar de komst van beide.

Inmiddels kun je ook alles lezen over 'nog meer wandelen' op Kythira. Klik hier . Inclusief een overzicht van de allerleukste wandelvakanties op Kythira.

Veel lees- en kijkplezier.
Anita

[ 1 reactie ] ( 642 keer bekeken )   |  related link
Griekenland Magazine over Kythira! 
Over het wonderschone Kythira volgens de redactie. Daar ben ik het helemaal mee eens. Griekenland Magazine http://www.griekenland-magazine.nl/ ligt nu in de winkel, koop het, lees het, kom langs of bezoek één van de andere prachtplekken in Griekenland.
Uiteraard zijn we heel blij met de verkiezingsuitslag. De Griek kiest nu bewuster dan ooit voor Europa. Zal de voetbaloverwinning daar nog een rol in hebben gespeeldt? Dat gaf aan de vooravond van de verkiezingen de Griek heel veel zelfvertrouwen. Voetballen tegen Duitsland, vrijdag as, is voetballen tegen Merkel...

Anita
[ reactie toevoegen ]   |  related link
Atheners over Griekenland 
Lees hier het laatste nieuwsbericht over het leven in Griekenland, Athene en het feit dat de buitenlandse media erg beperkt zijn in het verstrekken van juiste of volledige informatie. Klik op de link, tekst is in het Engels.
http://omilo.com/cms/index.php?option=c ... mp;lang=en

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 1 keer bekeken )   |  related link
The New York Times over Kythira 
Heb je even? klik dan hier http://www.nytimes.com/2012/06/12/arts/ ... odayspaper
voor het artikel over archeologie in Griekenland en de gevolg van de bezuinigingen.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 2 keer bekeken )   |  related link
Geblaas 
Onze katjes blijven naar elkaar blazen. Inmiddels is Kardoela krols en zit Mavromatti haar op een afstandje heel vreemd aan te kijken. Zonder geblaas dat weer wel. Er is hoop. Net als in Griekenland. De toeristen worden hier in de watten gelegd, en niet alleen op Kythira. Heel tegenstrijdig met alle berichten die wij horen(kunnen we geld pinnen? is er benzine? gaat het vliegtuig wel?)en de enthousiaste reisverhalen van onze gasten die toch naar Griekenland op vakantie gaan. Vorige week op het belastingkantoor vroeg men ons al of wij wel misschien weer terug naar Nederland zouden gaan? of we nog wel van Griekenland houden? Het moet niet gekker worden...Anita

[ 2 reacties ] ( 710 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende