Griekse muziek 
Voor iedereen die dol is op de Griekse rembetika en voor iedereen die de Griekse urban bleus wil leren kennen speelt de band Apsilies op 21 april 2011 in het tropentheater te Amsterdam.

Interesse? klik dan op onderstaande link voor een klein voorproefje.
http://www.tropentheater.nl/smartsite.s ... e=Apsilies

Mocht je gaan alvast heel veel plezier!
Anita

[ 1 reactie ] ( 619 keer bekeken )   |  related link
Zomertijd! 
De klok een uur vooruit dus de nacht een uurtje korter lees ik op nu.nl. Bij mij is het toch altijd de dag een uurtje korter.
De jongens van de 'bouw' waren zoals elke ochtend de afgelopen twee weken keurig om 8:00 uur al aan het werk. Werk?? jahaaaa. Er worden muren gebouwd en een prachtige oprit en hier en daar nog wat terrassen. Het is een drukte van belang en voor de Pasen(tegelijk met Nederland dit jaar) moet het er netjes uitzien.

Het mooie is dat de stenen gewoon van ons eigen terrein komen. De hele dag door wordt er met de Bobcat gegraven, geploegd en gezocht naar stenen. Soms zijn de Grieken best practisch.

Anita

[ 1 reactie ] ( 503 keer bekeken )   |  related link
43 
Gister geworden. Jawel zomaar ineens 43 jaar! Rare leeftijd of beter raar getal. Niet dat ik me er anders door voel. Helemaal niet. Gister was een heerlijk ontspannen dag, zoals een verjaardag hoort te zijn. Inmiddels wel al mijn 4e verjaardag op Kythira. Meestal zonnig en gister regenachtig. In Nederland was het schitterend(hoor ik van velen), geniet van de zon!
Anita


[ 2 reacties ] ( 894 keer bekeken )   |  related link
Zo leuk! 
Creatieveling Michiel Tan woont en werkt op Kythira en hij gaat nu wekelijks workshops tekenen en schilderen geven. Iedereen kan meedoen want hij begeleidt iedereen persoonlijk. Uiteraard is er genoeg tijd om ook echt op vakantie te zijn of...gewoon 2 weken naar Kythira komen en 1 week workshop. Kinderen kunnen ook meedoen. Geweldig leuk toch?
Voor meer informatie ga je naar onze website www.eengriekseiland.nl onder Alternatieve vakanties en naar www.theartoftan.nl

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Vandaag hebben we gefietst! 
In Nederland heel gewoon maar voor ons op Kythira wel degelijk een uitzondering. Wat hebben we genoten. Dat is voor herhaling vatbaar.
Verder heb ik februari 2011 geplaatst met nog meer foto's van de Paleochora.

Het is nu de ultieme bloemetjes tijd. Deze kleine orchideetjes, ophrys, zijn er in vele soorten en maten.

Anita

[ 1 reactie ] ( 523 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende