Kęthira van uit de lucht! 
Na het prachtige fotoboek is er nu ook een DVD 'Kythera from the air'. Wil je eens zien hoe dit er uit ziet? Klik dan hier voor de trailer.
De link biedt tevens de mogelijkheid om de DVD en/of het boek te bestellen.

Anita
[ reactie toevoegen ]   |  related link
Kookworkshop 
Hoe leuk is het om in je vakantie Grieks te koken met een Griek?
Dat kan nu op Kęthira en wel met Takis Vassiliou, voertaal is Engels.

Onder 'links' op deze pagina, rechterzijde, bij het onderdeel '2014: Cooking Workshop' kun je lezen én zien hoe een dergelijke kookworkshop nu precies verloopt. Prijzen en 'Hoe bereik in Takis?' staan er ook bij.
Alvast veel kookplezier!

Anita

[ 1 reactie ] ( 53 keer bekeken )   |  related link
De Olijf-Pluk-Weken 2014 
Gisteravond hebben we de laatste portie olijven, 630 kilo, naar de pers gebracht. Afgelopen zondag is de laatste plukgast vertrokken en zijn wij nog drie dagen doorgegaan met plukken. Het was koud met 11 graden maar o zo leuk. En dan de afsluiting: op naar de pers. Het was een drukte van belang met veel trotse olijfboeren.

Jiannis, links voor aan, de eigenaar van de olijfpers wil graag even poseren voor de foto. En dat voor zijn recent opgeknapte en in olijfgroen geverfde muur. Zodra de pers sluit, ergens eind januari 2015, gaat hij ook de andere muren aanpakken, zo vertelde hij mij.
Tot volgend jaar! in een opgehipte olijfpers.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 5 keer bekeken )   |  related link
Athene 
Hoe leuk is het om Athene te (her)ontdekken samen met een lokale gids? Ik kreeg er meteen zin in toen ik deze website tegenkwam. Wie weet er nu beter waar je het beste kunt eten, de heerlijkste wijnen kunt drinken of eens goed Grieks geknipt kunt worden? Dopios!(inheems) De mensen ter plaatse. Het maakt een bezoek aan Athene extra leuk.

Klik hier voor de website: premium dopios.com

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Filmpje! 
Vorige week op een ochtend stuiterde(ja letterlijk) James Prineas bij ons binnen. Met een 'drone'. Een soort van op afstand bedienbare vliegende camera. En daarmee heeft hij dit leuke filmpje gemaakt.

https://www.youtube.com/watch?v=vUxyWsD6qeE&feature=youtu.be

Anita[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende