2013 is in zicht 
Er is n ding wat we zeker hebben op Kythira in 2013. Veel zonneschijn!
Hoe het verder gaat met de Griekse crisis en alles wat daarbij komt kijken blijft heel erg spannend. Van de zon alleen kunnen we niet leven.
Voor iedereen een heel gelukkig, vrolijk en vooral zonnig 2013.

Morgen gaan we oliebollen bakken. En voor wie even 'op Kythira wil zijn' klik dan hier .

Hopelijk tot volgend jaar!
Albert&Anita

[ 3 reacties ] ( 908 keer bekeken )   |  related link
Kerstsfeer  
In Nafplio!
Afgelopen zondag 16 december om 23:00 uur in de avond. Een drankje op n van de mooiste n leukste pleinen in heel Griekenland. We waren onderweg naar Athene om oa onze paspoorten te verlengen. Dat kan alleen bij de Nederlandse ambassade. Binnenkort het reisverslag van deze leuke en veel te korte vakantie.

HELE FIJNE KERSTDAGEN - KALA CHRISTOEJENNA


Albert&Anita

[ reactie toevoegen ] ( 2 keer bekeken )   |  related link
Olijf-Pluk-Weken 2012 
Klik hier voor de foto's en verhalen van de Olijf-Pluk-Weken 2012.
Voor iedereen die ook eens zo'n ontzettend leuke week in de natuur met altijd leuke mensen wil meemaken kan zich nu alvast inschrijven en verplicht je nog tot niets. Stuur een mail naar info@eengriekseiland.nl. Dan is jouw plaats gereserveerd. In de loop van 2013 nemen we dan contact met je op.

Fijn weekend en vooral veel lees-en kijkplezier.
Albert&Anita

[ reactie toevoegen ] ( 9 keer bekeken )   |  related link
Prijs gewonnen! 
Een prachtig kunstwerk voor aan de muur van www.mariaikonomopoulou.com uit de serie Growing Care. Het was ter beschikking gesteld voor een loterij van het blad Lychnari om zo geld in te zamelen om de kas te spekken. Dat laatste is gelukt al kan men nieuwe abonnees altijd goed gebruiken. Bij deze een tip voor iedereen die dit leest. Het blad verschijnt 5x per jaar en is elke keer een feest om te lezen met diverse artikelen over Griekenland en hun bewoners. Anders dan ieder ander blad en artikel over Griekenland. Zodra het kunstwerk op Kythira is volgt een foto.

Anita

NB: Lychnari is ook te volgen op Facebook.

[ reactie toevoegen ] ( 1 keer bekeken )   |  related link
Griekenland heeft meer nodig dan alleen geld 
Klik op de link http://www.elloinos.com/news/greek-wine ... rmany-drop voor een interessant artikel, in het Engels, over de Griekse wijnexport naar Duitsland. Die is behoorlijk ingezakt. De geinterviewde vraagt zich af waarom er toch zo weinig actie komt vanuit de Griekse wijnhandel. Actie geeft Reactie is zijn mening en daar sluit ik me geheel bij aan. Tevens is het eeuwige imago van zon, zee en strand oubollig en ingehaald door vele andere exotische(r) locaties. Het artikel geldt voor vele branches in Griekenland en niet alleen de (wijn)export naar Duitsland maar naar veel meer landen. Hoe kan Griekenland zorgen dat er een top 10 lijst komt van al haar aantrekkelijkste punten, zonder zon zee en strand? en ten tweede, dat ook goed nog eens goed in de wereldmarkt zetten?

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 3 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende