Kythiriaans verhaal 
Herewith a link to a short story I wrote some time ago about my and Ina’s friend Kyria Janoula from Platia Ammos who passed away last year 2009.

http://www.kythera-family.net/index.php ... ;did=18363

Van Jean Bingen,

Anita

[ 1 reactie ] ( 617 keer bekeken )   |  related link
Kala Christoejenna 

Fijne Kerstdagen!
Binnenkort De Foto van de meest originele kerstboom van Kythira.
Albert&Anita


[ reactie toevoegen ]   |  related link
Ze zijn weer thuis! 
Pa en ma Snippe en oom Teun en tante Janna. Vanochtend hebben we ze uitgezwaaid. Met te zware koffers(extra betalen, dat waren vast de stenen en olijfolie) en een lekkere buitenkleur op de wangen vertrokken ze met het vliegtuig van Kythira naar Athene.

Zie boven de foto. Ze zijn net door het poortje met Gelukkig Nieuwjaar! Dat wensen ze danook iedereen die dit leest en wij ook.
Dit weekend is het al kerst daar gaan we ons nu op voorbereiden. Het echte kerstgevoel dient nog wat stimulatie bij ons. Morgen gaan we de kerstversieringen ophangen wie weet gaat dat helpen.

Anita

[ 1 reactie ] ( 604 keer bekeken )   |  related link
Vliegen van Athene naar Kythira....  
....en terug. Olympic Air blijft t/m 29 oktober 2011 de binnenlandse vlucht verzorgen. Olympic Air is uitgeroepen tot De Vliegmaatschappij in Griekenland. Dat merken we al maanden want het komt aan én vertrekt op tijd. Alle tijden t/m 29 oktober staan op onze website,
voor het overzicht klik dan hier.
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Het Verslag 
Het verslag van de olijf-pluk-weken 2010 is klaar. Onder Links , rechts van deze pagina staat: 2010 november - olijfpluk. Dubbelklik daar en.....

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende