Ze zijn weer thuis! 
Pa en ma Snippe en oom Teun en tante Janna. Vanochtend hebben we ze uitgezwaaid. Met te zware koffers(extra betalen, dat waren vast de stenen en olijfolie) en een lekkere buitenkleur op de wangen vertrokken ze met het vliegtuig van Kythira naar Athene.

Zie boven de foto. Ze zijn net door het poortje met Gelukkig Nieuwjaar! Dat wensen ze danook iedereen die dit leest en wij ook.
Dit weekend is het al kerst daar gaan we ons nu op voorbereiden. Het echte kerstgevoel dient nog wat stimulatie bij ons. Morgen gaan we de kerstversieringen ophangen wie weet gaat dat helpen.

Anita

[ 1 reactie ] ( 604 keer bekeken )   |  related link
Vliegen van Athene naar Kythira....  
....en terug. Olympic Air blijft t/m 29 oktober 2011 de binnenlandse vlucht verzorgen. Olympic Air is uitgeroepen tot De Vliegmaatschappij in Griekenland. Dat merken we al maanden want het komt aan én vertrekt op tijd. Alle tijden t/m 29 oktober staan op onze website,
voor het overzicht klik dan hier.
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Het Verslag 
Het verslag van de olijf-pluk-weken 2010 is klaar. Onder Links , rechts van deze pagina staat: 2010 november - olijfpluk. Dubbelklik daar en.....

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
De Olijf-Pluk-Weken 2010; het eindresultaat!  
In totaal zijn er ca 1.650 kilo olijven geplukt. Goed voor 250 liter olijfolie. Van die 250 liter gaat een deel naar de fabriek(de olijfpers), de eigenaar en naar onze gasten. Houden wij net wat over om het jaar mee door te komen....
Het waren 4 ontzettend leuke weken. Inschrijven voor de Olijf-Pluk-Weken in november 2011 kan nu al. Stuur gewoon een mail dat is voldoende. Een ReisVoorstel kunnen we pas maken zodra de nieuwe vliegtickets in 2011 bekend zijn.
Bedankt allemaal die geweest zijn maar ook iedereen die meegeleefd heeft achter de PC.

Albert&Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
NIEUW 
Oktober 2010 is klaar. Zie rechts in het menu. Veel foto's en wandelingen die verrassend zijn.
We zijn aan het eind van de Olijf-Pluk-Weken 2010 en we hebben al heel wat prachtige foto's verzameld. Klik hier voor een reportage van 2009 en 2010. Veel kijk- en leesplezier.
Anita

NB: volgende week de uitslag van de laatste olijf-pluk-week


[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende