De Olijf-Pluk-Weken 2012 
De eerste lading olijven zijn geperst. Goed voor maar liefst 84 liter prachtige groene en vooral overheerlijke olijfolie. Het weer was geweldig met veel zon en overdag temperaturen van zo'n graadje of 23. Op de 'vrije' dagen was het voor de plukgasten heerlijk wandelen in korte broek.
Op naar een nieuwe plukweek, jippie!
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Olijf-Pluk-Weken 2012  
Wat is het weer heerlijk al die stralende gezichten na een dag olijven plukken. Inderdaad gister zijn we weer gestart met de olijvenpluk. Het is warm en vandaag zelfs ca 25 graden. Gister hebben een aantal na de pluk zelfs nog gezwommen in zee!

Op de eerste ochtend laad Albert auto en aanhanger vol met netten, gereedschap en een overheerlijke lunch.

Op facebook kun je de Olijf-Pluk-Weken 2012 volgen, dagelijks plaatsen we een foto onder Xenonas Fos ke Choros. Ben je nog geen 'vriend' meld je dan nu aan.

Anita

[ 2 reacties ] ( 473 keer bekeken )   |  related link
Ben je niet op Kythira?  
Kijk hier eens http://ilovekytheraen.wordpress.com/ . Dan kun je even genieten.
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Een Griekse filmploeg was here! 
Gister is de Griekse filmploeg weer vertrokken. Het over buitenlanders, en Grieken, in Griekenland met een eigen bedrijf en laat zien dat ze gelukkig, zijn met hun leven op Kythira en in Griekenland gedurende de crisis. Positieve impulsen.
Op de foto staat links Esther Sarpathie het brein achter alles. Op de voorgrond Dimitris(geluidsman) en Kostas(cameraman). Verder op de foto een klein deel van de geinterviewden. W.o Karin van de kledingwinkel uit Milopotomas, Lala en Joran die olie, zeep en zeezout exporteren naar Zweden, Stammatis aannemer en tja wij dus.

Het blijft eerst bij een foto, wordt vervolgd.
Albert&Anita[ reactie toevoegen ]   |  related link
Jacoline Vinke was here! 
Wie kent niet haar boeken over de mooiste kleinschalig hotels en guesthouses in Griekenland? Klik snel hier voor haar website - small hotels in Greece -
Ze heeft net een nachtje bij ons gelogeerd omdat ze haar derde boek aan het schrijven is. Daar komen wij ook in. Fantastisch toch want de vorige twee boeken zijn beeldschoon. Maak kennis met Jacoline door naar haar website te gaan en/of volg haar via Facebook.
Anita


[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende