De tweede groep 
Het was een dolle bende in de fabriek met een hoop gillende meiden toen de olijven uit de zakken in de schoonmaakmachine gingen. In totaal 385 kilo olijven! Minder dus en dat met meer mensen en plukkers van vorig jaar. Moet gezegd dat ze maar drie dagen hebben geplukt. Volle bak maar heel gezellig 's avonds bij het diner.


Anita

[ 1 reactie ] ( 531 keer bekeken )   |  related link
De Olijf-Pluk-Weken 2011 
De eerste week zit erop en wat was het weer gezellig en druk. Deze groep van 7 kanjers plukten 495 kilo olijven in 4 dagen! Met name de laatste dag heeft Albert met drie meiden maar liefst 150 kilo geplukt. Zijn ze niet geweldig?! Allemaal reuze bedankt voor al jullie enthousiasme.

Albert is nu in de olijfboomgaard met de tweede groep. Wordt vervolgd.

Anita

NB; het weblog is bijgewerkt met nieuwe verhalen en foto's zie sept okt De Griek


[ 3 reacties ] ( 653 keer bekeken )   |  related link
de Olijf-Pluk-Weken 
Vandaag start de eerste groep met olijven plukkers. Ze zijn goed uitgerust met een extra uurtje slaap, het zonnetje schijnt en iedereen heeft er zin in. Foto's volgen.
Anita

[ 3 reacties ] ( 652 keer bekeken )   |  related link
De ANWB 
De redactie van de ANWB gaan een reportage maken over Kythira. Dit zal geplaatst worden in het blad OpPad. Zondag as komt de redactie(een deel) al aan op Kythira! Is het niet geweldig?

Anita

[ 4 reacties ] ( 672 keer bekeken )   |  related link
Vergeten te melden 
Kijk bij Andere Vakanties op Kythira, rechterkolom voor de vernieuwde informatie over de Griekse-Wijn-Weken en een leuke aanbieding voor Kerst op Kythira.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende