De Olijf-Pluk-Weken 2011 
De eerste week zit erop en wat was het weer gezellig en druk. Deze groep van 7 kanjers plukten 495 kilo olijven in 4 dagen! Met name de laatste dag heeft Albert met drie meiden maar liefst 150 kilo geplukt. Zijn ze niet geweldig?! Allemaal reuze bedankt voor al jullie enthousiasme.

Albert is nu in de olijfboomgaard met de tweede groep. Wordt vervolgd.

Anita

NB; het weblog is bijgewerkt met nieuwe verhalen en foto's zie sept okt De Griek


[ 3 reacties ] ( 653 keer bekeken )   |  related link
de Olijf-Pluk-Weken 
Vandaag start de eerste groep met olijven plukkers. Ze zijn goed uitgerust met een extra uurtje slaap, het zonnetje schijnt en iedereen heeft er zin in. Foto's volgen.
Anita

[ 3 reacties ] ( 652 keer bekeken )   |  related link
De ANWB 
De redactie van de ANWB gaan een reportage maken over Kythira. Dit zal geplaatst worden in het blad OpPad. Zondag as komt de redactie(een deel) al aan op Kythira! Is het niet geweldig?

Anita

[ 4 reacties ] ( 672 keer bekeken )   |  related link
Vergeten te melden 
Kijk bij Andere Vakanties op Kythira, rechterkolom voor de vernieuwde informatie over de Griekse-Wijn-Weken en een leuke aanbieding voor Kerst op Kythira.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Brrrrrrr 
Wat is het koud vandaag! Echt waar het is maar 13 graden en wind en regen het lijkt wel winter(dan wel een zeldzame winterdag). Gelukkig gaat de temperatuur vanaf dinsdag weer omhoog. Ik kijk er nu al naar uit, erg toch!
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende