De vliegtijden zijn bekend!  
Echter maar voor de komende drie maanden, klik hier . Daarna is het niet zeker of Athens Airways de vliegrechten behoudt.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 68 keer bekeken )   |  related link
Van Olympic Airlines naar Athens Airways 
Vanaf 1 december gaat Athens Airways de vluchten Athene - Kythira en Kythira Athene verzorgen. De tijden zijn nog niet bekend zodra we meer weten plaatsen we dit op onze website.
Anita


[ reactie toevoegen ] ( 12 keer bekeken )   |  related link
Wie staat hier zo te glunderen? 
Wat wil je ook met je eigen net getapte olijfolie op een kakelvers broodje?


In november 2010 gaan wij zeker weer Olijf-Pluk-Weken op Kythira organiseren. Gewoon omdat wij het leuk vinden maar bovenal onze gasten. Wil jij dit ook eens ervaren en/of heb je vragen mail me dan: anita@eengriekseiland.nl
Enneh wij plukken nog even door...

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 30 keer bekeken )   |  related link
De tweede groep 
Vandaag hebben we de laatste plukkers van groep 2 uitgezwaaid. Meer plukkers afgelopen week maar het resultaat: 350 kilo olijven. Minder dan de eerste groep. Hoe kan dat? Was het te gezellig? Of waren ze in de ban van het uitzicht?Het leek er wel fanatiek aan toe te gaan.Ach het maakt niet uit iedereen heeft genoten en...vanaf maandag gaan wij gewoon weer verder.

Anita

[ 4 reacties ] ( 1244 keer bekeken )   |  related link
Het Resultaat? 
Enthousiaste plukkers die in totaal 480 kilo olijven hebben geplukt. Vandaag zijn we naar de olijfpers gegaan om deze nijverheid om te zetten in pure biologische....olijfolie - ELAIOLADO.

En natuurlijk meteen proeven. Een geroosterd broodje met verse warme olijfolie en wat zeezout, smullen maar. Deze was extra speciaal omdat iedereen zo fantastisch had meegewerkt.Vandaag zijn er nieuwe, verse, gasten gearriveerd dus vanaf morgen beginnen we aan de tweede week.

Anita
[ 1 reactie ] ( 804 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende