Inuitieve Ontwikkeling en Energetische Groei 
Hoe was nu de week Intuitieve en Energetische Groei op een Grieks eiland?
Klik hier voor tekst en beeld of ga naar 2014: Coaching , rechts op deze pagina.Uiteraard hoort bij zo'n week ook een bezoek aan de markt in Potamos op zondag ochtend, de prachtige winkel(van Sinkel) van Maneas en er was zelfs nog tijd(gemaakt) voor een bezoek, en om te shoppen in de geweldige kledingzaak van Karin in Milopotamos.Anita


[ reactie toevoegen ]   |  related link
Veerboot en vliegtuig 
Het veerbootschema Pireas(Athene)- Kythira - Antikythira - Kreta, en op sommige dagen Gythion, is al bekend tot 28 augustus 2015 . Dat mag letterlijk in de krant!
Hetzelfde geldt voor het vliegtuig naar de Ionische eilanden, Corfu, Kefalonia, Zakynthos etc en het vliegtuig naar Kreta.
Nu nog de binnenlandse vlucht Athene-Kythira van Olympic/Aegean. Een vakantie plannen naar het mooiste en leukste Griekse eiland, icm goede 2e en 3e etc, wordt elk jaar weer iets makkelijker.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Flow Magazine 
http://www.flowmagazine.nl/places-we-wa ... iland.html

Hier heb ik niets aan toe te voegen ;)

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Archeologische ontdekking 
Nee niet op Kythira. Wel in Noord Griekenland. Men spreekt al van de grootste archeologische ontdekking in Griekenland ooit. Is het misschien de graftombe van Alexander de Grote(ca 350 vChr.)? of het graf van zijn vrouw? Na jaren graven op deze plek heeft men in augustus 2014 de eerste delen bloot kunnen leggen. Een graftombe van 158,4m2(?) geheel van marmer en nu wordt kamer na kamer gevonden, voorzien van beelden en mozaïek.
Op dit blog(in het Engels)
http://www.theamphipolistomb.com/
is het goed te volgen. En heerlijk veel foto's.
Veel plezier!
Anita


[ reactie toevoegen ]   |  related link
Intuitieve Ontwikkeling en Energetische Groei op een Grieks eiland 
Inmiddels is de bovengenoemde Speciale Vakantie al een paar dagen aan de gang. Elke ochtend van 8-9 begeleidt ik de groep(6) met een wandeling door de omgeving. Albert zorgt voor het ontbijt om 9 uur. Tijdens de wandeling wordt hier en daar een verse vijg of pruim van de in het wild groeiende bomen geplukt en direkt verorberd.

De opkomende steeds warmer wordende zon zorgt voor een heerlijke start van de ochtend. Voor mij een energie-boost(ik heb Albert al zo ver dat wij dit in januari en februari, zodra we gastloos zijn, een paar ochtenden in de week samen gaan doen).
Om 10 uur start Ineke Hilhorst met haar programmma en zien wij de groep pas s' avonds terug bij het avondeten.

Anita

NB: klik hier voor een leuk artikel in de Santé van juni 2014 oa wat Ineke doet en kan.[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende