Brrrrrrr 
Wat is het koud vandaag! Echt waar het is maar 13 graden en wind en regen het lijkt wel winter(dan wel een zeldzame winterdag). Gelukkig gaat de temperatuur vanaf dinsdag weer omhoog. Ik kijk er nu al naar uit, erg toch!
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Eindelijk eindelijk eindelijk 
Weer leesvoer en foto's. Kijk snel bij de zomerverhalen van 2011. Sorry dat het zo lang heeft geduurd(commentaar genoeg gehad) maar nu heb je ook meteen een lekker lang stuk met veel verrassende belevenissen.

Anita

[ 1 reactie ] ( 549 keer bekeken )   |  related link
Onweer en regen 
Eindelijk is het zo ver. Na 2 hele warme(van die kleffe) dagen 'hing het in de lucht': onweer. De regen is meer dan welkom voor de verdroogde aarde. Onze Griekse kat Mavromatti vindt regen erg leuk. Eerst keek ze wat verdwaasd rond(wat is dat? al dat gespatter) om daarna zonder vrees naar buiten te stappen. Een half uur later komt ze doorweekt, en nog even heerlijk uitrekkend in de regen, weer binnen. Dan kijkt mevrouw met grote ogen in het rond wie haar gaat afdrogen want dat hoort er natuurlijk helemaal bij. Innmiddels is ze al weer vol energie naar buiten gerend voor de volgende douche.
Natte groet,
Anita

[ 2 reacties ] ( 600 keer bekeken )   |  related link
Schitterend weer 
Het is hier toch zulk fantastisch zomerweer. Met 30 graden en een brandende zon zou je denken dat het klam zweetweer is. Echter niets is minder waar. Het is helder en er is een lage luchtvochtigheid. Met een klein koel tintje in de wind is het mega genieten. In de avond valt de wind helemaal weg. Gasten zijn aan het wandelen, en pittige, hardlopen, fietsen, zwemmen en genieten van het rustige eilandleven. Gisteravond hebben wij onze eerste volle-maan-strand-feestje gehad. Niet dat er niet eerder een volle maan was ;) maar gewoon geen tijd gehad of gemaakt....

Veel warme en zonnige groeten,
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
De Blokjes 

Vanochtend om 10:00 uur hebben we Johan, Wilma, Britt, Tess en Maud uitgezwaaid op Kythira Airport. Een week vliegt, letterlijk vanwege de harde wind de eerste dagen, voorbij. In ieder geval hebben ze flink wat zon geabsorbeerd voor te koel en nat Schiermonnikoog. Overigens is het altijd goed toeven bij Johan in De Marlijn, www.demarlijn.com ook met slecht weer.

zonnige groetjes,
Anita

[ reactie toevoegen ] ( 44 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende