De ANWB 
De redactie van de ANWB gaan een reportage maken over Kythira. Dit zal geplaatst worden in het blad OpPad. Zondag as komt de redactie(een deel) al aan op Kythira! Is het niet geweldig?

Anita

[ 4 reacties ] ( 693 keer bekeken )   |  related link
Vergeten te melden 
Kijk bij Andere Vakanties op Kythira, rechterkolom voor de vernieuwde informatie over de Griekse-Wijn-Weken en een leuke aanbieding voor Kerst op Kythira.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Brrrrrrr 
Wat is het koud vandaag! Echt waar het is maar 13 graden en wind en regen het lijkt wel winter(dan wel een zeldzame winterdag). Gelukkig gaat de temperatuur vanaf dinsdag weer omhoog. Ik kijk er nu al naar uit, erg toch!
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Eindelijk eindelijk eindelijk 
Weer leesvoer en foto's. Kijk snel bij de zomerverhalen van 2011. Sorry dat het zo lang heeft geduurd(commentaar genoeg gehad) maar nu heb je ook meteen een lekker lang stuk met veel verrassende belevenissen.

Anita

[ 1 reactie ] ( 569 keer bekeken )   |  related link
Onweer en regen 
Eindelijk is het zo ver. Na 2 hele warme(van die kleffe) dagen 'hing het in de lucht': onweer. De regen is meer dan welkom voor de verdroogde aarde. Onze Griekse kat Mavromatti vindt regen erg leuk. Eerst keek ze wat verdwaasd rond(wat is dat? al dat gespatter) om daarna zonder vrees naar buiten te stappen. Een half uur later komt ze doorweekt, en nog even heerlijk uitrekkend in de regen, weer binnen. Dan kijkt mevrouw met grote ogen in het rond wie haar gaat afdrogen want dat hoort er natuurlijk helemaal bij. Innmiddels is ze al weer vol energie naar buiten gerend voor de volgende douche.
Natte groet,
Anita

[ 2 reacties ] ( 629 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende