Wat hebben wij gedaan afgelopen zomer? 
Nieuwe verhalen en foto's onder 2010: aug-sept . Rechts op deze pagina. Veel lees- en kijkplezier.

Albert&Anita

NB: de eerste cyclaampjes zijn al gesignaleerd.


[ reactie toevoegen ]   |  related link
We zijn weer on-line 
Ineens was daar vanmiddag het bekende bliepje: een inkomend bericht in onze mail. Verdorie het werkt weer en de telefoon natuurlijk ook. De rest van de dag waren we zoet met achterstallige mail....

Anita[ reactie toevoegen ]   |  related link
Geen telefoon en geen internet! 
Al sinds een week werkt de telefoon en daardoor ons internet niet. Door een zware regenbui zijn wij, en de dorpen Aroniadika en Pitsinades, even de weg kwijt in digiland. Beter gezegd het telefoonbedrijf de OTE is de weg kwijt. Ze zijn al een week aan het graven om de kapotte kabel te vinden....We zitten nu bij onze ex-buuf in Frilingianika, de schat, op haar netwerk.

Albert&Anita[ reactie toevoegen ]   |  related link
Bling Bling 
Zo lopen wij te glimmen. Van trots. Kijk maar eens bij: In de pers en Reviews op onze website. Dan ga je toch bijna naast je schoenen lopen, in dit geval slippers want die dragen we nog steeds...September was een zonnige en warme maand. Grandioos. Zelfs nog afgelopen vrijdag, inmiddels al oktober, zaten wij om 00:30 uur nog buiten. Ook nog eens in het Noorden en wel in het dorpje Karydianika(dit voor de Kythira-liefhebbers).
Wat regen mag er nu best vallen. Dat is veel beter voor de olijven dan kunnen ze veel meer olie leveren. De olijfpluk beginnen we daarom pas in november. Kijk bij de Olijf-Pluk-Weken voor alle informatie. Aanmelden kan nog steeds.

Anita

NB: er komt nog 1 artikel van afgelopen zomer bij op de pagina van: In de pers, ik moest bovenstaande gewoon nu al even kwijt.

[ 1 reactie ] ( 1128 keer bekeken )   |  related link
Frili Palace 
Ons eerste Griekse huisje in het dorp Frilingianika is woensdag 15 september overgedragen aan de nieuwe eigenaren. Zie hier Albert die handtekeningen zet bij de notaris.

In september 2007 was het door ons aangekocht. In 2008 gerenoveerd en een groot deel van 2009 hebben we er gewoond. Afgelopen zomer hebben we het verhuurd aan vakantiegangers. De nieuwe(Nederlandse) eigenaren willen het blijven verhuren. Wij blijven het beheer doen dus echt een afscheid was het niet. Gelukkig.
Binnenkort verse foto's van de nieuwe inrichting.

Anita

[ 1 reactie ] ( 914 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende