Met het vliegtuig naar Kythira  
Al jaren vliegt Olympic Airlines dagelijks van Athene naar Kythira. In de winter 5x per week. Uiteraard hebben ze meer Griekse eilanden in hun programma. Olympic Airlines is nu recentelijk verkocht aan de Marvin Investment Group. Inmidddels worden ook nog de vliegrechten naar vele Griekse eilanden geveild. Dat betekent dat ook andere maatschappijen mogelijk aan de beurt komen. Dit is er de oorzaak van dat Olympic flink heeft zitten husselen met hun vluchten. Per 1 oktober zijn bijvoorbeeld de vluchttijden naar Kythira behoorlijk vervroegd. Van 16.30 uur naar 12:10 uur. Veel improviseren met aansluitende vliegtijden. Gelukkig is er nog de veerboot danwel de bus(!) van Athene naar Kythira en vice versa. De reis naar Kythira wordt zo wel avontuurlijk.

Albert&Anita[ reactie toevoegen ] ( 89 keer bekeken )   |  related link
Waar is de brand? 
Op Kythira, Paleopoli aan de oostkust! Even na middernacht is er brand ontstaan in het kreupelhout. Er is, voor zover wij weten, niemand gewond. Het was een groot stuk grond zonder bebouwing. Dus dat viel dan weer mee. Maar vreemd is het wel. Het is niet extreem droog meer na toch een paar dagen regen. Het gras begint al te groeien en de zandstranden staan vol met deze schoonheden.


Anita[ reactie toevoegen ] ( 62 keer bekeken )   |  related link
Nog harder werken? 
Kijk maar eens in Het Gevoel . Een interview van het online Magazine van Zwitserleven. We hebben er een knal-aanbieding in staan waardoor we tussen de bedrijven door vele ReisVoorstellen aan het maken zijn.

Onder links(rechts van deze pagina) vind je het volledige interview en het interview in Zin van 2 jaar geleden.
Veel lees- en kijkplezier!

Albert&Anita

NB: we genieten van onze gasten op Kythira en van de vele reacties op Het Gevoel

[ reactie toevoegen ] ( 16 keer bekeken )   |  related link
Heel hard werken  
Wat wil je ook met 5 appartementen bezet en dus 14 bedden! De komende weken gaat dat gewoon nog door. Daarbij was het de eerste week in september warmer dan in augustus. Er is minder wind en meer vocht in de lucht.
Lekker plakkerig weer als je de hele dag aan het schoonmaken bent.

Anita[ reactie toevoegen ] ( 28 keer bekeken )   |  related link
Het is zo stil  
Het is mij al een paar dagen opgevallen dat de krekels steeds later aan het ''praten'' gaan. Nu om bijna 9.30 uur is het buiten muisstil. De wind waait zachtjes door de bomen, geen auto te horen, wat een rust....Niets is minder waar. Kythira bruist(?) nog steeds. Wij hebben dit weekend zelfs 5 appartementen verhuurd! Karin en Leo zijn er al bijna weer een week, ook van die herrieschoppers. Ehen Leo is jarig vandaag. Dat gaan we vieren.

Nog een recente kiek van Leo op 31-8. Van wie is toch die bruine arm in zijn nek?

Lukas is óók jarig vandaag. Van harte gefeliciteerd en een fijne borrel vanavond in Peize. Wij proosten hier op jou en Leo.

Albert&Anita

[ reactie toevoegen ] ( 53 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende