Eindelijk maar toch 
nieuwe verhalen en foto`s van de laatste drie maanden. Kijk snel bij 2009: juli-aug-sept . Ook nieuwe foto`s bij Project Fos ke Choros II.

Het was vandaag weer ouderwets kraakhelder en zonnig(24 graden) op Kythira. En rustig op de weg. Dat laatste kan komen van de verkiezingen die vandaag gehouden zijn. Alle mannen zitten in de Kafeneons heftig et discussieren.

Anita[ reactie toevoegen ] ( 189 keer bekeken )   |  related link
Met het vliegtuig naar Kythira  
Al jaren vliegt Olympic Airlines dagelijks van Athene naar Kythira. In de winter 5x per week. Uiteraard hebben ze meer Griekse eilanden in hun programma. Olympic Airlines is nu recentelijk verkocht aan de Marvin Investment Group. Inmidddels worden ook nog de vliegrechten naar vele Griekse eilanden geveild. Dat betekent dat ook andere maatschappijen mogelijk aan de beurt komen. Dit is er de oorzaak van dat Olympic flink heeft zitten husselen met hun vluchten. Per 1 oktober zijn bijvoorbeeld de vluchttijden naar Kythira behoorlijk vervroegd. Van 16.30 uur naar 12:10 uur. Veel improviseren met aansluitende vliegtijden. Gelukkig is er nog de veerboot danwel de bus(!) van Athene naar Kythira en vice versa. De reis naar Kythira wordt zo wel avontuurlijk.

Albert&Anita[ reactie toevoegen ] ( 89 keer bekeken )   |  related link
Waar is de brand? 
Op Kythira, Paleopoli aan de oostkust! Even na middernacht is er brand ontstaan in het kreupelhout. Er is, voor zover wij weten, niemand gewond. Het was een groot stuk grond zonder bebouwing. Dus dat viel dan weer mee. Maar vreemd is het wel. Het is niet extreem droog meer na toch een paar dagen regen. Het gras begint al te groeien en de zandstranden staan vol met deze schoonheden.


Anita[ reactie toevoegen ] ( 62 keer bekeken )   |  related link
Nog harder werken? 
Kijk maar eens in Het Gevoel . Een interview van het online Magazine van Zwitserleven. We hebben er een knal-aanbieding in staan waardoor we tussen de bedrijven door vele ReisVoorstellen aan het maken zijn.

Onder links(rechts van deze pagina) vind je het volledige interview en het interview in Zin van 2 jaar geleden.
Veel lees- en kijkplezier!

Albert&Anita

NB: we genieten van onze gasten op Kythira en van de vele reacties op Het Gevoel

[ reactie toevoegen ] ( 16 keer bekeken )   |  related link
Heel hard werken  
Wat wil je ook met 5 appartementen bezet en dus 14 bedden! De komende weken gaat dat gewoon nog door. Daarbij was het de eerste week in september warmer dan in augustus. Er is minder wind en meer vocht in de lucht.
Lekker plakkerig weer als je de hele dag aan het schoonmaken bent.

Anita[ reactie toevoegen ] ( 28 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende