Aphrodite 

Is ze niet beeldschoon? Ze hangt nu in de borg Verhildersum in Groningen dus veel dichterbij dan menig Nederlander denkt.
Kunstenares is Jenny Weegenaar die zich al vele malen heeft laten inspireren door Kythira.

Anita

[ 1 reactie ] ( 597 keer bekeken )   |  related link
Ingeborg Beugel aan het woord  
Klik hier voor het artikel.

Is Rutte echt zo tegen de Grieken in de Nederlandse pers? Dat kan ik niet goed genoeg beoordelen. Verder is het stuk exact hoe wij dat zien en voelen.

Anita[ reactie toevoegen ]   |  related link
Nog even en we kunnen weer.  
Ze hangen al in trossen aan de bomen. Prachtig groen. De komende weken zal de kleur veranderen in paars en daarna in bijna zwart. Dan is het zeker tijd om ze te plukken. De olijven dus. Kom mee doen en boek voor een weekje, twee kan ook, en ervaar hoe deze eeuwenoude traditie zich jaar na jaar voortzet. Lees er alles over onder Speciale vakanties of kijk nog even bij nov 2011 de Olijf-Pluk-Weken.

Albert&Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Foto's 
We zijn er nog! Gezond en wel. Voor de liefhebber deel ik graag de website van onze vriend James Prineas http://www.james-prineas.com/ Boordevol prachtige foto's van Kythira en de bouw van zijn huis waar hij deze zomer eindelijk(?!) in kon verblijven.
Veel kijkplezier!
Anita

NB: we zijn nog steeds gelukkig erg druk. Zsm meer foto's en zomerverhalen van ons.

NB: een filmpje van de band,zie hieronder, kun je bekijken op Facebook bij Xenonas Fos ke Choros waarschijnlijk wel eerst 'vrienden' worden.


[ reactie toevoegen ]   |  related link
Nederlandse band op Kythira  Frank, Jan en Michiel spelen de sterren van de prachtige Kythiriaanse hemel. Geen Griekse of Nederlandse muziek maar veel jaren 60 en 70 met oa Cat Stevens en Lou Reed. Op 11 augustus as spelen ze weer op Fourni Beach. Start om 19:00 uur. Ondertussen kun je zwemmen, luieren op het strand en een souvlaki bestellen in het strandtentje. Voor meer foto's en agenda hierbij de link; http://bleeetheband.jimdo.com/

Anita[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende