Frili Palace 
Ons eerste Griekse huisje in het dorp Frilingianika is woensdag 15 september overgedragen aan de nieuwe eigenaren. Zie hier Albert die handtekeningen zet bij de notaris.

In september 2007 was het door ons aangekocht. In 2008 gerenoveerd en een groot deel van 2009 hebben we er gewoond. Afgelopen zomer hebben we het verhuurd aan vakantiegangers. De nieuwe(Nederlandse) eigenaren willen het blijven verhuren. Wij blijven het beheer doen dus echt een afscheid was het niet. Gelukkig.
Binnenkort verse foto's van de nieuwe inrichting.

Anita

[ 1 reactie ] ( 914 keer bekeken )   |  related link
Kunst op Kythira 
Erg leuk was onze kunsttentoonstelling in de binnentuin van ons Guesthouse. We hebben er een website van gemaakt www.art-in-aroniadika.webs.com
Op de website vind je de kunst, een kort verhaaltje van de kunstenaars en de foto's van de 2 openingsavonden onder Art Gallery.
Er is goed verkocht en het was leuk om te doen. Voor herhaling vatbaar in 2011. Overigens is de kunst nog steeds te koop.
Veel kijkplezier!
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Tornado 
Wat vliegt de tijd. Tot mijn verbazing zie ik dat 20 augustus mijn laatste berichtje op het weblog was. We zitten hier nog steeds niet stil. De 'augustus-heat' is er wel een beetje af. Zowel wat mensen als temperatuur betreft. Vanaf begin september zijn de Grieken, Fransen en Italianen vertrokken. Nu valt het pas op dat de septembermaand De Vakantiemaand voor Nederlanders is. We zien weer wandelaars en ons Guesthouse zit vol met Nederlandse gasten. Iets anders wat we nog niet eerder op Kythira, of beter vanaf, hadden gezien waren tornado's op het vaste land(of in zee).

De twee donkere stroken op de foto zijn ze. In het echt spectaculairder. Op Kythira hebben we er niet zo veel van gemerkt. Na wat wind een uur zware bewolking was het al heel snel weer strak blauw en kraakhelder. Het regent vandaag een beetje maar vanaf morgen gaat de zon weer schijnen. Met een graad of 26 a 27 wordt het heerlijk najaarsweer.
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Olympic Air  
Olympic Air blijft de binnenlandse vlucht Athene - Kythira verzorgen. Klik hier voor het overzicht na 31 oktober 2010 t/m 26 maart 2011. .
We kunnen nu definitief ReisVoorstellen maken voor de Olijf-Pluk-Weken in november. Voor alle informatie klik hier.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 147 keer bekeken )   |  related link
DE BRAND IS ONDER CONTROLE 
Jippie, wat een rust. Al 2 dagen geen wolkje aan de lucht. Het ziet er allemaal rustig uit. Er zijn nog wel heel veel brandweerauto's en mannen die waken over de het verbrande gebied. Maar ja éénmaal verbrandt dan valt er nog weinig te branden. De randen van het verbrande gebied worden nu goed in de gaten gehouden. Nu verlangen we naar heel veel regen, ja sorry voor iedere vakantieganger, die al het zwarte as kan wegspoelen en de mooie bosjes weer kan laten groeien.

Albert&Anita

[ 2 reacties ] ( 708 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende