Nog harder werken? 
Kijk maar eens in Het Gevoel . Een interview van het online Magazine van Zwitserleven. We hebben er een knal-aanbieding in staan waardoor we tussen de bedrijven door vele ReisVoorstellen aan het maken zijn.

Onder links(rechts van deze pagina) vind je het volledige interview en het interview in Zin van 2 jaar geleden.
Veel lees- en kijkplezier!

Albert&Anita

NB: we genieten van onze gasten op Kythira en van de vele reacties op Het Gevoel

[ reactie toevoegen ] ( 16 keer bekeken )   |  related link
Heel hard werken  
Wat wil je ook met 5 appartementen bezet en dus 14 bedden! De komende weken gaat dat gewoon nog door. Daarbij was het de eerste week in september warmer dan in augustus. Er is minder wind en meer vocht in de lucht.
Lekker plakkerig weer als je de hele dag aan het schoonmaken bent.

Anita[ reactie toevoegen ] ( 28 keer bekeken )   |  related link
Het is zo stil  
Het is mij al een paar dagen opgevallen dat de krekels steeds later aan het ''praten'' gaan. Nu om bijna 9.30 uur is het buiten muisstil. De wind waait zachtjes door de bomen, geen auto te horen, wat een rust....Niets is minder waar. Kythira bruist(?) nog steeds. Wij hebben dit weekend zelfs 5 appartementen verhuurd! Karin en Leo zijn er al bijna weer een week, ook van die herrieschoppers. Ehen Leo is jarig vandaag. Dat gaan we vieren.

Nog een recente kiek van Leo op 31-8. Van wie is toch die bruine arm in zijn nek?

Lukas is óók jarig vandaag. Van harte gefeliciteerd en een fijne borrel vanavond in Peize. Wij proosten hier op jou en Leo.

Albert&Anita

[ reactie toevoegen ] ( 53 keer bekeken )   |  related link
De Kythira Kriebel 
doet het weer. De kriebels waren tijdelijk uit beeld. Wil je direct de kriebels lezen klik hier. Uiteraard kun je je eigen Kythira Kriebel toevoegen.

Anita

NB: we hebben het nog steeds razendruk. Foto`s en juli en augustus komen er echt aan.

[ reactie toevoegen ] ( 5 keer bekeken )   |  related link
Zomer Jazz Fiets Tour in Groningen  
Op 28 en 29 augustus is het weer zo ver. In Groningen kun je al fietsend door het schitterende landschap een bezoekje brengen aan de oude kerkjes en daarbij genieten van muziek. Wat hebben wij daar nu nog mee te doen?
Onze Antwerpse buurman in Frilingianika op Kythira, Fred van Hove is een beroemd pianist. Hij vertrekt vandaag richting Groningen om te gaan piano spelen tijdens de Zomer Jazz Festival Fiets Tour. Toen wij nog in Groningen woonden fietsten wij daar, op mooie dagen, regelmatig rond. Een aanrader.
Op 29 augustus speelt Fred in de kerk in Fransum. Voor het hele programma ga naar www.zjft.nl.

Anita[ reactie toevoegen ] ( 5 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende