Kunst op Kythira(vervolg II) 
En toen kwamen de Grieken....met schitterende foto's en handgemaakte ijzeren voorwerpen als sloten en lampen. In eerste instantie zouden ze hun kunst bij een vriend in Aroniadika in de winkel hangen. Een uur na verzending van de uitnodiging was er mot dus gewoon ruzie. Op naar Albert&Anita of wij nog plek hebben. Jawel op de buitenmuur.
Zie hier het resultaat.

Gisteravond de 7e was de openingsavond. De foto- en ijzer expositie zal blijven hangen t/m 17 augustus.
Om alles op de juiste plek te zetten en te hangen was nog best een karwei.

Er was danook veel hulp van jong en oud.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Kunst op Kythira(vervolg I) 

De openingsavond was een succes. Heel veel mensen en maar liefst vier verkochte schilderijen! Het zal niet elke avond zo`n drukte zijn, kan ook niet want we willen wel een beetje rust voor onze gasten. Maar leuk was het alleen al om te organiseren.
T/m 20 augustus hangen de schilderijen in de binnentuin van 18:00 - 21:00 uur. Op de achtergrond hangen de schilderijen van Caroline Klaassen aan 'haar muur'.

Anita


[ reactie toevoegen ]   |  related link
Kunst op Kythira 
In de maanden juli, augustus en september zijn er vele exposities over het hele eiland. In het hart van Kythira starten wij met Art in Aroniadika. Vanaf 5 augustus t/m 20 augustus zal onze binnentuin elke avond van 18.00 - 21.00 uur behangen zijn met prachtige schilderijen van Frank van Hoorn, Kathleen Jay, Mie van Cakenberghe www.artbymie.webs.com en Caroline Klaassen http://carolineklaassen.tripod.com/
Binnenkort meer foto`s.

Iedereen is welkom om een kijkje te nemen.

Albert&Anita

[ reactie toevoegen ] ( 85 keer bekeken )   |  related link
Griekse Journalistiek 
Vorige week werden we door 2 Griekse gasten er op gewezen dat in het Griekse reismagazine Voyager een artikel over Kythira stond en dat er ook aandacht aan ons guesthouse werd besteed. Natuurlijk zijn we de volgende dag meteen naar Potamos geraced om een exemplaar te bemachtigen. En inderdaad er stond echt een leuk stuk in dat het kort ongeveer als volgt luide:

EEN GUESTHOUSE VOOR VERLIEFDEN
ALBERT EN ANITA VONDEN IN DE GROENE VALLEIEN ROND ARONIADIKA HUN EIGEN PARADIJS EN LATEN ONS ER VAN MEEGENIETEN. ZE CREEERDEN EEN GUESTHOUSE BESTAANDE UIT 2 GEBOUWEN VERBONDEN DOOR EEN KAMARA, DAT ONS STERK DOET DENKEN AAN TOSCANE.
LICHTE APPARTEMENTEN EN STUDIO'S OP DE VERDIEPING MET BALKENPLAFOND EN EEN MOOIE UITSTRALING.
WAT BEVIEL ONS MET NAME: HET APPARTEMENT MET DE BRUINE VLOER, DE OPEN HAARD EN HET TRADITIONELE PLATFORM.
TIP: KIJK VANUIT DE HANGMAT OP HET TERRAS HOE DE ZON ONDERGAAT IN ZEE EN DE LUCHT ORANJE KLEURT.

Kortom daar kunnen we mee voor de dag komen. Nu maar hopen we dat ze de volgende keer OOK onze juiste naam vermelden 'Fos ke Choros'(licht en ruimte) in plaats van 'Fos ke Chroma' (licht en kleur). Maar ja, je kunt niet alles hebben ........

Albert

[ 1 reactie ] ( 640 keer bekeken )   |  related link
Kythira op de Griekse televisie 
Klik hier voor de link of copieer de link naar internet.
http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=202222
Het filmpje begint eerst met 15 seconden reclame. Zodra Kythira in beeld is staat rechtsonder Kythira geschreven in het Grieks. Voor iedereen herkenbaar want de K en de a wordt hetzelfde geschreven.
Veel kijkplezier!
Anita

[ reactie toevoegen ] ( 21 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende