Bosbranden in Griekenland 
Kythira is protected by Aphroditi.....No Fires

Mailt ons een bewoner van Kythira. Is het niet een geweldige uitspraak? en ja ook omdat er geen bosbranden zijn.
Het is verschrikkelijk wat er allemaal op de Peloponessos aan de hand is. De mensen hebben over het algemeen niet zo veel in Griekenland. Wel veel grond met prachtige citrus- en olijfbomen. En nu? Gaard weg, huis weg en nog wreder: hele dorpen uitgebrand, vreselijk.

Albert&Anita


[ 2 reacties ] ( 2773 keer bekeken )   |  related link
Ons toekomstige huis in Frilingianika 
Goed bericht van de makelaar: alle papieren van onze huisjes zijn binnen. Zelfs die van de ruine. Eindelijk kan de advocaat alle gegevens gaan checken, eigendomstitels, plattegronden etc. Daarna kan de overdracht plaatsvinden. Met augustus als vakantiemaand zal dit nog wel een paar weekjes duren.
Ik verwacht zelf dat half september de overdracht een feit is. Ervanuitgaande dat de papieren helemaal OK zijn. Spannend zo, met Project 1.
Anita


[ 3 reacties ] ( 956 keer bekeken )   |  related link
Jippie we zijn on-line 
Welkom op onze webblog.
Je bent nieuwsgierig, heel goed. De komende tijd gaan wij regelmatig de blog vullen met onze belevenissen en foto`s. In eerste instantie zullen we het heel druk hebben met het afronden van ons werk, verkoop van de woning, het uitzoeken en opslaan van spullen. Er zal nog het eea op Marktplaats terechtkomen en de inbrengwinkel zal blij van ons worden. Alle abonnementen, lidmaatschappen en verzekeringspapieren worstelen we nog eens door. Nu willen we wel maar het ontbreekt ons aan tijd.
Ja je leest het goed de tijdsdruk is nog steeds aanwezig. Voor hoelang nog? Zullen we er ooit vanaf komen? En dan? gaan we het dan missen? Wij zijn nieuwsgierig, erg nieuwsgierig naar onze toekomstige: totaal-andere-levensstijl, jij ook?
Blijf automatisch op de hoogte en registreer je op onze webblog.

Albert Blok & Anita Snippe


[ 19 reacties ] ( 16776 keer bekeken )   |  related link

Vorige