Binnenlandse vlucht Athene - Kythira 
Met Olympic Air, verzorgt de dagelijkse binnenlandse vluchten van Athene naar Kythira, zijn we heel blij mee. Ze vliegen op tijd en het vliegschema t/m maart 2013 is al bekend. Geweldig! Klik hier voor een overzicht "Hoe reis ik naar Kythira?" en alle mogelijkheden.
Vraag gerust een op maat gemaakt ReisVoorstel bij ons op.

Fijne zomer allemaal,
Albert&Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
In de pers 
Het moet niet gekker worden. Lychnari en Griekenland Magazine hebben beide een stukje over ons guesthouse geplaatst. Klik hier om het te lezen. Ben je een echte Griekenlandliefhebber? dan is een abonnement op beide bladen een aanrader. Wij kijken altijd vol verlangen uit naar de komst van beide.

Inmiddels kun je ook alles lezen over 'nog meer wandelen' op Kythira. Klik hier . Inclusief een overzicht van de allerleukste wandelvakanties op Kythira.

Veel lees- en kijkplezier.
Anita

[ 1 reactie ] ( 642 keer bekeken )   |  related link
Griekenland Magazine over Kythira! 
Over het wonderschone Kythira volgens de redactie. Daar ben ik het helemaal mee eens. Griekenland Magazine http://www.griekenland-magazine.nl/ ligt nu in de winkel, koop het, lees het, kom langs of bezoek één van de andere prachtplekken in Griekenland.
Uiteraard zijn we heel blij met de verkiezingsuitslag. De Griek kiest nu bewuster dan ooit voor Europa. Zal de voetbaloverwinning daar nog een rol in hebben gespeeldt? Dat gaf aan de vooravond van de verkiezingen de Griek heel veel zelfvertrouwen. Voetballen tegen Duitsland, vrijdag as, is voetballen tegen Merkel...

Anita
[ reactie toevoegen ]   |  related link
Atheners over Griekenland 
Lees hier het laatste nieuwsbericht over het leven in Griekenland, Athene en het feit dat de buitenlandse media erg beperkt zijn in het verstrekken van juiste of volledige informatie. Klik op de link, tekst is in het Engels.
http://omilo.com/cms/index.php?option=c ... mp;lang=en

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 1 keer bekeken )   |  related link
The New York Times over Kythira 
Heb je even? klik dan hier http://www.nytimes.com/2012/06/12/arts/ ... odayspaper
voor het artikel over archeologie in Griekenland en de gevolg van de bezuinigingen.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 2 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende