Nederland die heeft de bal....  
die mooie bal van goud!!
Samen met de firma Bartels naar 'ons' team gekeken. Eindelijk een voetbal-match. We hebben genoten k van het bier en de bubbels.
Geen van ons allen had de vooraf gedane uitslag goed. Wij zijn allen verliezers en toch voelt dat niet zo. Op naar 6 juli. Leve Oranje.
Anita

[ reactie toevoegen ] ( 53 keer bekeken )   |  related link
Het WK voetbal 
Vaak krijgen we de vraag: missen jullie ook iets uit Nederland? Kunnen we iets voor jullie meenemen(als men langs komt). Meestal zitten we met de mond vol tanden maar nu weet ik wat Albert mist!
De voor- en nabeschouwingen van het voetbal. Dat vreselijke lange geneuzel daar kan geen internet tegenop.
Ik ben ook niet de leukste voetbal-mee-kijker. Vandaag was Nederland tegen Denemarken. Het lukt mij om samen met Albert 20 minuten te blijven kijken. Daarna heb ik het wel gehad en denk aan al het werk wat nog op mij ligt te wachten....of een duik in zee want het is heeeeel erg warm. Ik ken ook niet iedereen meer op het voetbalveld. Ja uiteraard Van Bronkhorst-tikkie-terug en RalfvanderVart(zoals ze hem hier noemen). Tot mijn verbazing zit een De Boertje op de trainersbank. Wel heel mooi dat ze gewonnen hebben met 2-0 daar geniet ik dan ook weer van(en Albert houdt zo zijn goede humeur).

Anita

[ 31 reacties ] ( 1906 keer bekeken )   |  related link
SPAM!!! 
In een uurtje alle Spam verwijderd. Zoooo ontzettend irritant al die spam.
Berthold, to aderfaki moe, en zijn vriendin Emmy zijn op bezoek. De eerste dag hebben we ze meegenomen om wat te laten zien van ons mooi Kythira. Nu liggen ze al 2 dagen op het strand. Aan wie of wat ligt dat toch?

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 22 keer bekeken )   |  related link
Athens Airways..... 
Vanaf 1 juni gaat Olympic Air de binnenlandse vlucht Athene - Kythira
overnemen. Athens Airways stopt er dus voortijdig mee. De exacte reden weten wij niet. Wel dat ze heel vaak later vertrokken dan het vliegschema aangaf.
Kijk op onze website voor het juiste schema www.eengriekseiland.nl.


Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Nieuwe foto' s en verhalen 
Wij hebben alles weer wat onder controle na een hele drukke periode. Klik hier voor de foto's en verhalen van maart en april. .
Veel lees- en kijkplezier!

Anita

NB: Juni Last-Minute : vanaf 405 euro per persoon voor 1 week!!

[ reactie toevoegen ] ( 26 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende