Kythira op de Griekse televisie 
Klik hier voor de link of copieer de link naar internet.
http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=202222
Het filmpje begint eerst met 15 seconden reclame. Zodra Kythira in beeld is staat rechtsonder Kythira geschreven in het Grieks. Voor iedereen herkenbaar want de K en de a wordt hetzelfde geschreven.
Veel kijkplezier!
Anita

[ reactie toevoegen ] ( 21 keer bekeken )   |  related link
Diep Triest 
Het is voorbij.... :(

Albert loopt de hele dag met z`n ziel onder zijn arm maar gelukkig troosten ons Griekse gasten hem met veel knuffels en medeleven. Om de dag door te komen hebben we ons flink op de schoonmaak gestort en daarna heerlijk afkoelen in zee. Het koppie is weer helder.

Een hele fijne vakantie en volgens Albert niet naar Spanje gaan maar gewoon naar Griekenland, veel leuker.

Albert&Anita

[ 1 reactie ] ( 550 keer bekeken )   |  related link
Nederland die heeft de bal....  
die mooie bal van goud!!
Samen met de firma Bartels naar 'ons' team gekeken. Eindelijk een voetbal-match. We hebben genoten óók van het bier en de bubbels.
Geen van ons allen had de vooraf gedane uitslag goed. Wij zijn allen verliezers en toch voelt dat niet zo. Op naar 6 juli. Leve Oranje.
Anita

[ reactie toevoegen ] ( 53 keer bekeken )   |  related link
Het WK voetbal 
Vaak krijgen we de vraag: missen jullie ook iets uit Nederland? Kunnen we iets voor jullie meenemen(als men langs komt). Meestal zitten we met de mond vol tanden maar nu weet ik wat Albert mist!
De voor- en nabeschouwingen van het voetbal. Dat vreselijke lange geneuzel daar kan geen internet tegenop.
Ik ben ook niet de leukste voetbal-mee-kijker. Vandaag was Nederland tegen Denemarken. Het lukt mij om samen met Albert 20 minuten te blijven kijken. Daarna heb ik het wel gehad en denk aan al het werk wat nog op mij ligt te wachten....of een duik in zee want het is heeeeel erg warm. Ik ken ook niet iedereen meer op het voetbalveld. Ja uiteraard Van Bronkhorst-tikkie-terug en RalfvanderVart(zoals ze hem hier noemen). Tot mijn verbazing zit een De Boertje op de trainersbank. Wel heel mooi dat ze gewonnen hebben met 2-0 daar geniet ik dan ook weer van(en Albert houdt zo zijn goede humeur).

Anita

[ 31 reacties ] ( 1906 keer bekeken )   |  related link
SPAM!!! 
In een uurtje alle Spam verwijderd. Zoooo ontzettend irritant al die spam.
Berthold, to aderfaki moe, en zijn vriendin Emmy zijn op bezoek. De eerste dag hebben we ze meegenomen om wat te laten zien van ons mooi Kythira. Nu liggen ze al 2 dagen op het strand. Aan wie of wat ligt dat toch?

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 22 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende