Het Koksma archief, vervolg 

Op 5 juli is het zo ver. De opening van de expositie van ir. Koksma en zijn leven en werk op Kęthira. Ben je op het eiland neem gerust een kijkje.
Veel plezier!
Anita

[ 1 reactie ] ( 1263 keer bekeken )   |  related link
Trouwen op Kęthira 
Na een onvergetelijke week keert de rust een beetje terug. Wat is het geweldig leuk om familie en vrienden uit Nederland samen met onze eilandvrienden een geweldig leuke tijd zien te beleven. Het ging veel te snel voorbij. We gaan nog heel lang nagenieten van alle prachtige foto's(er volgt nog een reportage), kaarten en cadeau's(nog lang niet alles gelezen en uitgepakt dat gaat nu beginnen) en Albert werkt zich momenteel in het zweet om de gekregen planten en bomen in de grond te krijgen. Herinneringen voor jaren!

Familiekiekje op maandagochtend 16 juni. Pa en ma Snippe, A&A en ma Blok.
Albert&Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Trouwen op Kęthira! 
Vandaag om 13:00 zijn wij getrouwd. Op het strand van Afrodite. Op Kythira. Ca. 40 familieleden en vrienden uit Nederland en van het eiland waren hierbij aanwezig. Na al een heel feestelijke ochtend en oergezellige lunch zijn nu in de voorbereidingen van ons trouwfeest. Meer foto's en verhalen volgen...

Op de liefde!
Albert&Anita


[ 2 reacties ] ( 2739 keer bekeken )   |  related link
Verkoop van de mooiste Griekse stranden!  
Herinner je nog een paar jaar geleden dat de Griekse overheid opperde dat er eilanden verkocht zouden gaan worden om zo inkomsten te genereren en de schuldenlast te verlagen? Daarna werd het stil.
De Griekse eilanden zijn nog niet verkocht. Wel heeft de overheid een honderdtal prachtige Griekse stranden op het oog om te verkopen. Onder druk van de Troika. Een onbewoond eiland is wat anders dan het mooiste strand van Kythira die op de lijst staat! Ik vrees het ergste want regels als archeologisch grondgebied worden snel van tafel geveegd en projectontwikkelaars kunnen er hele lelijke hotels op gaan bouwen met alle gevolgen van dien.
Over de verkoop van de stranden vind je bijna niets in de buitenlandse pers, noch in de Griekse pers. Dit artikel in het Engels is wel duidelijke en tevens kun je een petitie tekenen tegen de verkoop. Doen hoor!
http://www.greenfudge.org/2014/05/24/cr ... map=%5B%5D

Anita

[ 3 reacties ] ( 1668 keer bekeken )   |  related link
Nieuw Grieks tv programma! 
Met Kythira in de picture. Klik op deze link http://webtv.nerit.gr/katigories/psixag ... me-ellada/ en krijgt een vleugje Griekenland en Kythira in het bijzonder. Al spreek je geen Grieks dan is het nog leuk om naar de beelden te kijken.

Veel plezier!
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende