Jongste broer... 
...op bezoek. Met Emmy natuurlijk.
Vliegen van Groningen naar Kreta van Kreta naar Kythira en voila!

Daar sta ik dan met broerlief. Woensdag vertrekken ze al weer naar Kreta en dan terug naar Grunn.
Anita


[ 1 reactie ] ( 1305 keer bekeken )   |  related link
Jacoline Vinke 
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151617707778788.1073741829.52728473787&type=1
Het boek is klaar en te bestellen klik op bovenstaande link van facebook voor een eerste blik.
Bestellen kan ook ga dan naar haar eigen website. Het boek is in het Engels en Grieks.
http://www.smallhotelsingreece.com/main/content/id/33
Mocht je het nog niet weten: wij staan er in. Trots! Nu kijken we elke dag in de postbus of het er al is. Spannend.

Albert&Anita

NB: Jacoline Vinke is Nederlandse. Wil je iets weten dan kun je via het contactformulier op haar website haar persoonlijk benaderen.

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Kunstwerk 
Het hangt! Op de stenen muur in de receptie/keuken komt het nog beter uit.
Kunstwerk uit de serie Growing Care Athens van Maria Ikonomopoulou.
"Individueel verzorgd stedelijke groen"; je ziet hier een foto van een pot basilicum op een stoepje. Het regenwater uit de afvoer zorgt voor de bewatering van het plantje via de "voetjes". Het overtollige water verdwijnt op straat. De kunstenares heeft er een prachtig uitgesneden vlechtwerk op papier overheen gespannen voor een extra dimensie.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Kunstloterij Lychnari 
Weet je het nog? de kunstloterij in Lychnari nr 2012 is door ons gewonnen! Inmiddels is het op Kythira. Vervoerd door Jean en Ina Bingen in de auto. Het was nog een heel gedoe om dit goed en stevig in de auto te leggen maar Jean met al zijn technisch inzicht is dit perfect gelukt. Het kunstwerk is afgelopen week door mij uitgepakt. Een plekje om op te hangen is ook gevonden dus binnenkort het hele kunstwerk aan de wand. Foto volgt.

Anita


[ 1 reactie ] ( 1310 keer bekeken )   |  related link
Verhaal van een reiziger 
Op een zekere vlucht Amsterdam – Athene met Transavia werd er gevraagd naar een dokter. Onze gaste die verpleegkundige is keek om zich heen maar niemand stond op. Uiteindelijk voelde zij zich als waarlijk verpleegkundige daartoe verplicht. Een meneer was onwel geworden. Na wat controles concludeerde ze dat het geen hartaanval was. Een blikje cola, een paar keer diep adem halen en meneer kreeg weer wat kleur op de wangen. De gezagvoerder vroeg haar om een kort verslag uit te komen brengen in de cockpit. Een cockpit binnenwandelen overkomt niet iedereen. Na de vraag van de gezagvoerder of er uitgeweken moest worden naar de dichtstbijzijnde landingsbaan. Antwoordde ze resoluut:” Vliegt u maar door.” Pas later nadat het toestel geland was, en ze bedolven werd onder bedankjes van de onwel geworden man en zijn vrouw en met een doos toblerone van Transavia onder de arm, realiseerde ze zich de grootsheid van haar antwoord.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende