Atheners over Griekenland 
Lees hier het laatste nieuwsbericht over het leven in Griekenland, Athene en het feit dat de buitenlandse media erg beperkt zijn in het verstrekken van juiste of volledige informatie. Klik op de link, tekst is in het Engels.
http://omilo.com/cms/index.php?option=c ... mp;lang=en

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 1 keer bekeken )   |  related link
The New York Times over Kythira 
Heb je even? klik dan hier http://www.nytimes.com/2012/06/12/arts/ ... odayspaper
voor het artikel over archeologie in Griekenland en de gevolg van de bezuinigingen.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 2 keer bekeken )   |  related link
Geblaas 
Onze katjes blijven naar elkaar blazen. Inmiddels is Kardoela krols en zit Mavromatti haar op een afstandje heel vreemd aan te kijken. Zonder geblaas dat weer wel. Er is hoop. Net als in Griekenland. De toeristen worden hier in de watten gelegd, en niet alleen op Kythira. Heel tegenstrijdig met alle berichten die wij horen(kunnen we geld pinnen? is er benzine? gaat het vliegtuig wel?)en de enthousiaste reisverhalen van onze gasten die toch naar Griekenland op vakantie gaan. Vorige week op het belastingkantoor vroeg men ons al of wij wel misschien weer terug naar Nederland zouden gaan? of we nog wel van Griekenland houden? Het moet niet gekker worden...Anita

[ 2 reacties ] ( 710 keer bekeken )   |  related link
We weten wat het is.  
De bloem(zie apr 2012 voor meer foto's) is de papaver Somniferum oftewel slaapbol en...gecultiveerd(tuurlijk). In ieder geval met grote dank aan Henk die dit meteen al mailde en aan Theo die wist te vertellen dat de grote bloem een dubbele versie is.

Weer een vraagstuk opgelost. Nu nog de katjes...die bezorgen ons slapeloze nachten. Wordt vervolgd.

Anita[ reactie toevoegen ] ( 6 keer bekeken )   |  related link
Het Klimaat op Kythira 
Klik hier voor verhalen en foto's van april en voor de volgende keer nog meer wandelen op Kythira. Daar wordt een mens zo blij van...en dat is hard nodig in Europa.

Anita

[ 2 reacties ] ( 546 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende