Zoover Award 2012 
De Zoover Award 2012 voor Griekenland is gewonnen door...juist ja. Wat zijn we trots. Klik hier voor de informatie van Zoover .
Met dank aan alle lieve en leuke gasten die de moeite hebben genomen om ons te beoordelen.

Albert&Anita

[ 8 reacties ] ( 1538 keer bekeken )   |  related link
Reportage  
De reportage van StilteWandelingen 2012 is af. Binnenkort meer wandelverhalen want Kythira is zo mooi met alle bloemen in maart en april. Muv vandaag want de oren waaien van ons hoofd en het regent. Onze mooie witte 'straat',de patio, is helemaal bruin van het zand. Door een zuidenwindje zat er veel zand in de lucht.
Klik hier voor de reportage,en veel lees- en kijkplezier.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 2 keer bekeken )   |  related link
Wordt Kythira populair? 
T/m oktober is het mogelijk om te eilandhoppen met het vliegtuig. Van Kreta naar Kythira en terug of door naar Corfu...Het moet niet gekker worden. Klik hier voor alle mogelijkheden . Uiteraard helpen wij je graag bij het boeken van jouw combinatiereis.

Albert&Anita

[ reactie toevoegen ] ( 1 keer bekeken )   |  related link
Olympic Air blijft 
Het vliegverkeer tussen Athene en Kythira blijft Olympic Air de komende vier jaar verzorgen. Daar zijn wij heel blij mee. Zelfs de tijden t/m oktober 2012 zijn bekend gemaakt. Op onze website vind je de juiste tijden.

Anita

[ 2 reacties ] ( 905 keer bekeken )   |  related link
Last minute! 
Voor eind april hebben we nog leuke vliegtickets kunnen vinden. In combinatie met het Guesthouse hebben we een mooie aanbieding gemaakt. Klik hier voor alle informatie of mail ons info@eengriekseiland.nl

Albert&Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende