Buiten eten sámen met de zonsondergang 
Het is nu rond 20:30 en het schemert hier. Het is nu te fris om nog langer buiten te blijven zitten. Heerlijk om zo (nu pas) voor het eerst dit jaar 's avonds buiten te kunnen eten. Samen met de zonsondergang als decor en de vogeltjes als muzikale begeleiding.
Volgende week is het 'megalo efdomada' de grote week voor het Paasfeest op zondag. De drukte begint (ook nu pas) toe te nemen. Is alles laat dit jaar? Wij hadden/hebben gasten maar het is nog steeds extreem rustig op het eiland. Is dit de crisis? Het is zo mooi hier. Gelukkig komt Ross Holidays maandag de 18e met een vliegtuig vol verse toeristen uit Nederland; de hoogste tijd.
Vrolijk Pasen!
Albert&Anita

[ 2 reacties ] ( 607 keer bekeken )   |  related link
45! 

en hij ziet er uit als 35! De foto is van vandaag genomen in de Winery op Kythira waar je echt zalige wijnen kunt proeven en kopen. Daarna een heerlijke lunch in Kapsali in prettig gezelschap.
Anita

[ 5 reacties ] ( 878 keer bekeken )   |  related link
Griekse muziek 
Voor iedereen die dol is op de Griekse rembetika en voor iedereen die de Griekse urban bleus wil leren kennen speelt de band Apsilies op 21 april 2011 in het tropentheater te Amsterdam.

Interesse? klik dan op onderstaande link voor een klein voorproefje.
http://www.tropentheater.nl/smartsite.s ... e=Apsilies

Mocht je gaan alvast heel veel plezier!
Anita





[ 1 reactie ] ( 594 keer bekeken )   |  related link
Zomertijd! 
De klok een uur vooruit dus de nacht een uurtje korter lees ik op nu.nl. Bij mij is het toch altijd de dag een uurtje korter.
De jongens van de 'bouw' waren zoals elke ochtend de afgelopen twee weken keurig om 8:00 uur al aan het werk. Werk?? jahaaaa. Er worden muren gebouwd en een prachtige oprit en hier en daar nog wat terrassen. Het is een drukte van belang en voor de Pasen(tegelijk met Nederland dit jaar) moet het er netjes uitzien.

Het mooie is dat de stenen gewoon van ons eigen terrein komen. De hele dag door wordt er met de Bobcat gegraven, geploegd en gezocht naar stenen. Soms zijn de Grieken best practisch.

Anita

[ 1 reactie ] ( 475 keer bekeken )   |  related link
43 
Gister geworden. Jawel zomaar ineens 43 jaar! Rare leeftijd of beter raar getal. Niet dat ik me er anders door voel. Helemaal niet. Gister was een heerlijk ontspannen dag, zoals een verjaardag hoort te zijn. Inmiddels wel al mijn 4e verjaardag op Kythira. Meestal zonnig en gister regenachtig. In Nederland was het schitterend(hoor ik van velen), geniet van de zon!
Anita


[ 2 reacties ] ( 859 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende