De Aswolk, Het Slot 
Alles vliegt weer!!! Wat een opluchting voor heel Europa en daarbuiten. Vliegtuigen staan nog op verkeerde plekken overal in de wereld maar het leven kan weer normaal op gang komen.
Bij ons zijn er vandaag gelukkig weer gasten uit Nederland gearriveerd.
Hieronder "de piloot" van de afgelopen dagen met de route: Kythira-Athene-Patras-Ancona-Basel-Keulen-diverse adressen in Nederland.

Zo te zien had hij het reuze naar zijn zin.

Anita

NB: binnenkort verhalen en foto`s van maart en april. De tijd vliegt....

[ reactie toevoegen ] ( 2 keer bekeken )   |  related link
De Aswolk, het vervolg III  
Meer dan de helft is weer thuis! Het Canadese gezin heeft zelfs het vliegtuig in Amsterdam nog gehaald. Die zweven nu ergens boven Engeland. Wat een prestatie.
Ondertussen wachten wij vol spanning of onze nieuwe gasten morgen zullen arriveren. Er wordt in Nederland en Duitsland weer gevlogen dus wij hebben goede hoop voor alle vakantiegangers.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 73 keer bekeken )   |  related link
De Aswolk, het vervolg II 
Aangekomen in Ancona heeft men een auto kunnen huren voor 7 personen!! + hoeveelheid koffers en tassen. De route is nu van Ancona - Italie naar Basel - Zwitserland. In Basel moet de auto weer worden ingeleverd.
Wat een kanjers.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 2 keer bekeken )   |  related link
De Aswolk, het vervolg  
Onze 7 ex-gasten hebben gister bij aankomst in Athene actie ondernomen. Met ondersteuning en advies van Albert die op het internet vanalles voor ze heeft uitgezocht. Met z`n allen hebben ze de bus gepakt en zijn naar Patras gereden, het Noorden van de Peleponessos. Daar vertrekken boten naar Ancona en Venetie in Italie. Ze waren gister op tijd voor de boot van Ancona. Zo dadelijk komen ze aan om 11.00 uur(Nederlandse tijd). Hoe nu verder? Is er al een vliegtuig beschikbaar van Italie of zullen ze eerst de trein nemen naar Milaan?
Later meer nieuws over deze wereldreizigers.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 1 keer bekeken )   |  related link
De Aswolk  
Gisteravond zijn 7 gasten van ons vertrokken van Kythira naar Athene. Helaas kunnen ze nu niet verder en zoals zo vele mensen is het nu wachten op het goede nieuws dat er gevlogen kan worden naar Noord- en West-Europa. Vandaag zou de allereerst Transavia vlucht van Ross Holidays uit Amsterdam overkomen. De passagiers van deze vlucht die bij ons te gast zouden zijn zijn diep teleurgesteld. De reis naar Kythira wordt nog even uitgesteld. Nu het vliegverkeer al dagen is stilgelegd gebeuren er waarschijnlijk veel grotere rampen echter voor iedereen die zijn of haar vakantie heeft geboekt of terug wil naar huis voelt dat alles net zo zwaar.

Albert&Anita[ reactie toevoegen ] ( 1 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende