Heb je het al gezien? 
Onze vernieuwde website? Met heel veel informatie over de reismogelijkheden naar Kythira. De prijzen van onze appartementen welke geldig zijn vanaf augustus 2009 . IN AUGUSTUS GAAN WE OPEN! De rubrieken foto`s en aanbiedingen volgen nog. Blijf de website, naast ons weblog, nu ook in de gaten houden. Uiteraard mag je ons van commentaar voorzien. Wat mis je bijvoorbeeld? Hier en daar zal er ongetwijfeld een typefoutje in zitten. Schroom niet mail ons. Om terug te gaan naar de website klik dan hier
Anita

NB: onze verjaardagsfeestje was super. Er was een Griekse uitvoering van een liedje, speciaal voor ons gemaakt, op de tonen van: ke sera, ke sera. Met gitaar en mondharmonica....een verslag volgt nog.

[ reactie toevoegen ] ( 7 keer bekeken )   |  related link
42, 43, er is er bijna één jarig, Hoera, Hoera 
Morgen, zaterdag 4 april is Albert jarig. Dat vieren we vanaf 12 uur in de middag tot...We zijn de hele dag thuis! Stuur gerust een mail naar albert@eengriekseiland.nl of bel hem 0030 - 27360 - 38350 om hem te feliciteren.
Vandaag, vrijdag, zijn we de hele dag al aan het kokkerellen. We weten niet precies hoeveel er morgen langs zullen komen. Van de 'buitenlanders' weten we dat wel precies. Met de Grieken wordt het wat lastiger: dan zijn er drie mogelijkheden: ze komen gewoon, ze komen met extra familie of vrienden, ze komen helemaal niet.
Anita
de 42-jarige Adonis


[ 2 reacties ] ( 723 keer bekeken )   |  related link
Onze website 
Er wordt hard gewerkt aan onze vernieuwde website door Albert, op Kythira, en door Ben, onze webmaster in Nederland.Waarom een nieuwe website zul je denken? Allereerst omdat we deze aan het uitbreiden zijn. Immers wij gaan deze zomer open . Prijzen, bereikbaarheid en foto`s van ons guesthouse, voor zover mogelijk, willen we plaatsen. De Olijf-Pluk-Weken 2009 en Overwinteren op Kythira gaan naar de website. De techniek staat niet stil en de basis, waar onze website op gebouwd is, is ook nog eens verbeterd. Uiteraard staan wij open voor kritieken. Loop onze website eens door, je zit nu in ons weblog, en geef gerust commentaar. Alvast dank.

Veel zonplezier in Nederland! Wij genieten er hier ook van.

Anita


[ reactie toevoegen ] ( 14 keer bekeken )   |  related link
39, 40, 41  
Gisteren vierde ik al weer mijn derde verjaardag op Kythira. De eerste keer was tijdens een weekje vakantie. Gisteravond zijn we verwend met een feestmaal gemaakt door Frank en Irene; mijn verjaarscadeau van hen. Bedankt voor alle mail, telefoon, sms-'en en kaartjes. Op 4 april, als Albert jarig is, vieren we onze beide verjaardagen. Open huis vanaf 12 uur 's middags. Een ieder die in de buurt is...

Anita

[ 3 reacties ] ( 827 keer bekeken )   |  related link
De Kleur (vervolg 2) 
Vanmorgen bleek de donkere kleur van het middendeel al flink verbleekt en ja hoor het was dezelfde kleur. Weddenschap verloren! De Albanese werkers kwamen al op mij afgesneld. Ik betaalde vlug de 5 euro waarom ik gewed had (dacht ik). Maar toen begonnen ze hartelijk te lachen. We hadden klaarblijkelijk niet om 5 euro gewed maar om 5 bier. En die halve liters Amstel kosten toch echt 2 euro per stuk. Dus helaas 10 euro kwijt. En weer wat geleerd. Ze wedden hier alleen om bier.

Albert

[ reactie toevoegen ] ( 10 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende