Tweede Paasdag? 
In de Grieks-Orthodoxe kerk bestaat er geen tweede paasdag. De werkweek is vanochtend gewoon weer begonnen. Dat is maar goed ook want zo kon Albert eindelijk met onze zieke kat, Tipsie, naar de dierenarts(ik trek dat niet en sta alleen maar te snotteren). Vanochtend is hij geopereerd aan een paar behoorlijke zwellingen. De oorzaak is vermoedelijk een infectie van de beet van een andere kat. Ma Snippe, onze andere patient, is flink herstellende van haar gekneusde hand. In het ziekenhuis hier hebben ze er vorige week nog een mooie (rontgen)foto van gemaakt(het is al oud nieuws en omdat het erg goed gaat kunnen we dat nu melden). Het fototoestel van pa Snippe hebben we ook weer teruggevonden, het toestel lag heerlijk te zonnebaden op een grasveldje.
Anita

NB: de paasdagen waren schitterend met veel zon en nog meer lam aan het spit...

[ reactie toevoegen ] ( 3 keer bekeken )   |  related link
Pa en Ma Snippe zijn gearriveerd! 
Met het vliegtuig van Keulen naar Athene en van Athene naar Kythira zijn ze gezond en wel aangekomen. Het was nog even spannend op het vliegveld van Keulen. Een jongeman liet een menubord op het hoofd van Pa Snippe vallen. Hij kwam er goed vanaf, alleen een erge hoofdpijn maar ook twee koppen gratis koffie...de pijn is al weer vergeten.
Albert&Anita[ 1 reactie ] ( 670 keer bekeken )   |  related link
Heb je het al gezien? 
Onze vernieuwde website? Met heel veel informatie over de reismogelijkheden naar Kythira. De prijzen van onze appartementen welke geldig zijn vanaf augustus 2009 . IN AUGUSTUS GAAN WE OPEN! De rubrieken foto`s en aanbiedingen volgen nog. Blijf de website, naast ons weblog, nu ook in de gaten houden. Uiteraard mag je ons van commentaar voorzien. Wat mis je bijvoorbeeld? Hier en daar zal er ongetwijfeld een typefoutje in zitten. Schroom niet mail ons. Om terug te gaan naar de website klik dan hier
Anita

NB: onze verjaardagsfeestje was super. Er was een Griekse uitvoering van een liedje, speciaal voor ons gemaakt, op de tonen van: ke sera, ke sera. Met gitaar en mondharmonica....een verslag volgt nog.

[ reactie toevoegen ] ( 7 keer bekeken )   |  related link
42, 43, er is er bijna één jarig, Hoera, Hoera 
Morgen, zaterdag 4 april is Albert jarig. Dat vieren we vanaf 12 uur in de middag tot...We zijn de hele dag thuis! Stuur gerust een mail naar albert@eengriekseiland.nl of bel hem 0030 - 27360 - 38350 om hem te feliciteren.
Vandaag, vrijdag, zijn we de hele dag al aan het kokkerellen. We weten niet precies hoeveel er morgen langs zullen komen. Van de 'buitenlanders' weten we dat wel precies. Met de Grieken wordt het wat lastiger: dan zijn er drie mogelijkheden: ze komen gewoon, ze komen met extra familie of vrienden, ze komen helemaal niet.
Anita
de 42-jarige Adonis


[ 2 reacties ] ( 755 keer bekeken )   |  related link
Onze website 
Er wordt hard gewerkt aan onze vernieuwde website door Albert, op Kythira, en door Ben, onze webmaster in Nederland.Waarom een nieuwe website zul je denken? Allereerst omdat we deze aan het uitbreiden zijn. Immers wij gaan deze zomer open . Prijzen, bereikbaarheid en foto`s van ons guesthouse, voor zover mogelijk, willen we plaatsen. De Olijf-Pluk-Weken 2009 en Overwinteren op Kythira gaan naar de website. De techniek staat niet stil en de basis, waar onze website op gebouwd is, is ook nog eens verbeterd. Uiteraard staan wij open voor kritieken. Loop onze website eens door, je zit nu in ons weblog, en geef gerust commentaar. Alvast dank.

Veel zonplezier in Nederland! Wij genieten er hier ook van.

Anita


[ reactie toevoegen ] ( 14 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende