Last minute! 
Voor eind april hebben we nog leuke vliegtickets kunnen vinden. In combinatie met het Guesthouse hebben we een mooie aanbieding gemaakt. Klik hier voor alle informatie of mail ons info@eengriekseiland.nl

Albert&Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
StilteWandelingen op Kythira 
Wat is het mooi weer! Tijdens de eerste week van de StilteWandelingen zijn er dames de zee in geweest. Dat willen Albert en ik ook. Dus gister en zelfs vandaag een verkwikkende plons. Kort maar krachtig met zeewater temperatuur van 15 graden.

De StilteWandelingen van Rian Coumou zijn geweldig...stil maar ook weer niet. Er wordt wat afgekletst, gelachen en er is ook veel tijd voor een goed gesprek. Een uitgebreide reportage volgt in april. Op de foto is het welkomstdiner van de 2e week en Rian is die dag ook nog eens jarig. Op haar verzoek hebben we stifatho, rundvlees met uien, gemaakt maar dan wel onze variatie: met gedroogde pruimen. Zalig. De vegetariers kregen een andere specialiteit van ons.
Albert&Anita

[ 2 reacties ] ( 2817 keer bekeken )   |  related link
44 
Jarig en wat was het gister een prachtige dag. Veel zon, cadeau's, zingende dames van de StilteWandelingen(kunnen heel veel lawaai maken), appeltaart met slagroom, witte wijntjes aan zee en en diner bij vrienden thuis. Ik heb mega genoten.

En Albert ook.
Anita

[ reactie toevoegen ] ( 2 keer bekeken )   |  related link
Onderweg naar Ithaka 
Eindelijk is het zover het prachtige gedicht staat op ons weblob onder Kythira Varia . Ik had het al zo lang in de planning en nu ik de website van Corry Brand tegenkwam, die hiernaar genoemd is, heb ik er tijd voor gemaakt. Nu kan iedereen die ons weblog volgt dit lezen. Ook nodig ik je uit de website van Corry te bekijken. Heel veel tips over Griekse boeken.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Nieuwe foto's en verhalen  
Het waren stormachtige en koude en natte maanden zelfs met sneeuw op 29 februari. Lees er meer over in onze eerste verslag van 2012 klik hier .
Inmiddels schijnt de zon al weer lekker warm, de brem bloeit en geurt alweer krachtig en de rode klaprozen doen hun best om tevoorschijn te komen.
De hoogste tijd om allemaal op vakantie te gaan naar:


Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende