Zo leuk! 
Creatieveling Michiel Tan woont en werkt op Kythira en hij gaat nu wekelijks workshops tekenen en schilderen geven. Iedereen kan meedoen want hij begeleidt iedereen persoonlijk. Uiteraard is er genoeg tijd om ook echt op vakantie te zijn of...gewoon 2 weken naar Kythira komen en 1 week workshop. Kinderen kunnen ook meedoen. Geweldig leuk toch?
Voor meer informatie ga je naar onze website www.eengriekseiland.nl onder Alternatieve vakanties en naar www.theartoftan.nl

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Vandaag hebben we gefietst! 
In Nederland heel gewoon maar voor ons op Kythira wel degelijk een uitzondering. Wat hebben we genoten. Dat is voor herhaling vatbaar.
Verder heb ik februari 2011 geplaatst met nog meer foto's van de Paleochora.

Het is nu de ultieme bloemetjes tijd. Deze kleine orchideetjes, ophrys, zijn er in vele soorten en maten.

Anita

[ 1 reactie ] ( 498 keer bekeken )   |  related link
CRISIS? 
Ja zeker! Dat was goed te merken, gisteren, op schone maandag. Een nationale feestdag. Het carnaval is voorbij en de vastentijd is begonnen. De vastentijd gaat door tot aan het grootste Griekse feest: Pasen. Op schone maandag is het gebruikelijk dat alles dicht is. Omdat iedereen vrij is wordt er lang en vooral uitgebreid gelunched met familie, vrienden en bekenden. Ieder jaar brengt dit extra bedrijvigheid op Kythira. Dit jaar niet! Was het vorige jaren lastig een plek te vinden in een taverne en was alles maar dan ook alles open...dit jaar niet. De tavernes zaten vol met 'bekenden'. Eilandbewoners dus. Voor de prijs hoef je het niet te laten want een meer dan groots en vooral verrukkelijk maal met drankjes en al erbij ben je tussen de € 10,00 a € 15,00 euro per persoon kwijt.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Voorjaars aanbieding! 
Van eind maart tot begin april hebben we een paar hele leuke Last Minutes. Kijk snel bij Aanbiedingen.
Wie weet tot snel,
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Leesvoer! 
Januari 2011 op Kythira en voor ons ook even Nederland.

Anita


[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende