CRISIS? 
Ja zeker! Dat was goed te merken, gisteren, op schone maandag. Een nationale feestdag. Het carnaval is voorbij en de vastentijd is begonnen. De vastentijd gaat door tot aan het grootste Griekse feest: Pasen. Op schone maandag is het gebruikelijk dat alles dicht is. Omdat iedereen vrij is wordt er lang en vooral uitgebreid gelunched met familie, vrienden en bekenden. Ieder jaar brengt dit extra bedrijvigheid op Kythira. Dit jaar niet! Was het vorige jaren lastig een plek te vinden in een taverne en was alles maar dan ook alles open...dit jaar niet. De tavernes zaten vol met 'bekenden'. Eilandbewoners dus. Voor de prijs hoef je het niet te laten want een meer dan groots en vooral verrukkelijk maal met drankjes en al erbij ben je tussen de € 10,00 a € 15,00 euro per persoon kwijt.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Voorjaars aanbieding! 
Van eind maart tot begin april hebben we een paar hele leuke Last Minutes. Kijk snel bij Aanbiedingen.
Wie weet tot snel,
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Leesvoer! 
Januari 2011 op Kythira en voor ons ook even Nederland.

Anita


[ reactie toevoegen ]   |  related link
PFFFFFFFFFFFFFFFFF 
Een hele week geen internet! Het hele Noorden van het eiland niet. Foutje in de verbinding, ergens. Gelukkig hadden we vandaag toch weer verbinding dus het probleem is al weer verholpen. Daar moeten dan wel specialisten vanaf Sparta, het vasteland voor overkomen.
Bij het telefoonbedrijf alhier, die ook de internetverbindingen doen, werd ons gezegd dat er water bij de leidingen was gekomen. Ha! dit soort dingen gebeuren alleen in Griekenland. Vermoedelijk hebben ze er nu een stukje tape omgedaan en kun je wachten tot de volgende regenbuien het tapeje hebben doorbroken....
Ondertussen hebben we schandalig genoten van een week alleen maar zon zon en nog eens zon.

Anita


[ reactie toevoegen ]   |  related link
Weer thuis! 
Weer thuis? ja op Kythira dus. Vakantie in Nederland dat hadden wij. Met heel veel familie- en vrienden bezoek. We zijn voorzichtig geweest met het kenbaar maken omdat we al een overvol programma hadden en niemand willen teleurstellen danwel onszelf voorbij lopen. Het was per slot van rekening wel vakantie.

Familie Snippe kiekje. Veel druk gedoe en lawaai en heel veel lol.
Albert&Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende