Zomaar een website? 
A QOUTE:
"You can imagine my surprise when my New York City travel agent sent me YOUR SIGHT as I am trying to find out the schedule of flights to Kithira! And there was the posting by Albert!"

Onze website www.eengriekseiland.nl en www.agreekisland.com wordt steeds vaker bezocht omdat wij in het Nederlands en Engels de vlieg- boottijden bijhouden. Naast onze website maken we ook ReisVoorstellen voor iedereen die naar ons toe wil komen. Het hele reisplan en een kostenindicatie staan dan overzichtelijk bijelkaar. Ook dat werkt want Kythira bereiken is niet altijd even éénvoudig. Dat maakt het hier des te leuker.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 22 keer bekeken )   |  related link
Wilde bloemen en Kythiriaanse kerkjes..... 
.....zijn altijd terug te vinden op onze website www.eengriekseiland.nl onder Foto`s van Kythira . Klik een keer op het plaatje van jouw voorkeur en voilá, kijk en bewonder.
Anita


[ 1 reactie ] ( 580 keer bekeken )   |  related link
Athens Airways, het vervolg 
Athens Airways blijft zeker de vlucht Athene-Kythira verzorgen t/m 11 april 2010. Iedereen kan nu met het Griekse Paasfeest met een gerust hart naar Kythira komen. Het Grieks Orthodoxe Paasfeest is dit jaar op zondag 4 april. Het valt dit jaar tegelijk met het Protestantse Paasfeest. Albert wordt op 4 april 44 jaar. Wat een feest allemaal.

Voor de vliegtijden van Athens Airways ga je naar www.eengriekseiland.nl en dan naar bereikbaarheid.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 3 keer bekeken )   |  related link
Leesvoer! 
Kijk maar eens bij - 2010: januari - onder de links.
Anita

[ 2 reacties ] ( 728 keer bekeken )   |  related link
Koud, helder en zonnig 
Vandaag werd het eiland weer eens met het bekende heldere Griekse licht (= Fos) beschenen. Het was zo helder dat de besneeuwde bergtoppen van de Peloponessos bijna in onze achtertuin leken te staan. In het Zuiden zagen we Kreta liggen en ook daar meenden we besneeuwde bergtoppen waar te nemen. Helaas komt dat op een foto niet over.
Het licht maakt dat je verwonderd en bewonderend kijkt naar de wereld om je heen. Op de heuvels liggen kleine zandweggetjes die ineens uit het niets te voorschijn lijken te zijn gekomen. Stond dat kerkje daar altijd al? De cipressen schijnen statiger dan ooit. De natuur oogt bijna onnatuurlijk groen.
Door het licht zie je plotseling overal zee om je heen. De horizon is scherp afgetekend en waar je ook rijdt, er is altijd wel een kloof waar tussendoor de zee te zien is. Dat geeft een gevoel van ruimte(= Chóros).

Wat we de afgelopen maand allemaal uitgespookt hebben lees je binnenkort in Januari 2010. Een beetje vakantie is het nu wel voor ons.

Albert&Anita

NB: de foto is van ons terrein genomen. De schoonheid van het licht is altijd moeilijk vast te leggen. Beter is om het zelf te komen bewonderen.


[ 1 reactie ] ( 576 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende