De vliegtijden t/m 30 oktober 2010 zijn bekend.  
Allereerst blijft Athens Airways de vlucht Athene - Kythira verzorgen. Vanaf 12 april t/m 30 oktober dagelijks. De tijden zijn veranderd. Het vliegschema vanaf 12 april is nu als volgt:
Athene - Kythira 16:50 - 17:30
Kythira - Athene 18:00 - 18:40
Echter op zaterdagen:
Athene - Kythira 7:00 - 7:40
Kythira - Athene 8:10 - 8:50
De prijs is hetzelfde gebleven € 122,61 voor een retour.
Voor een totaaloverzicht klik dan hier.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Het is vakantie! 
Voor de Grieken zeker. Onafhankelijkheidsdag op donderdag 25 maart. Een lang weekend omdat velen vrij genomen hebben op vrijdag 26 maart.
Zitten we nu toch helemaal volgeboekt met Grieken. En het paasweekend zit er nog aan te komen. Zondag 4 april is het grote Paasfeest en Albert zijn verjaardag!!

een warme en zonnige groet,
Anita

BOEHOE! Ook op Kythira.

[ reactie toevoegen ] ( 19 keer bekeken )   |  related link
Zomaar een website? 
A QOUTE:
"You can imagine my surprise when my New York City travel agent sent me YOUR SIGHT as I am trying to find out the schedule of flights to Kithira! And there was the posting by Albert!"

Onze website www.eengriekseiland.nl en www.agreekisland.com wordt steeds vaker bezocht omdat wij in het Nederlands en Engels de vlieg- boottijden bijhouden. Naast onze website maken we ook ReisVoorstellen voor iedereen die naar ons toe wil komen. Het hele reisplan en een kostenindicatie staan dan overzichtelijk bijelkaar. Ook dat werkt want Kythira bereiken is niet altijd even éénvoudig. Dat maakt het hier des te leuker.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 22 keer bekeken )   |  related link
Wilde bloemen en Kythiriaanse kerkjes..... 
.....zijn altijd terug te vinden op onze website www.eengriekseiland.nl onder Foto`s van Kythira . Klik een keer op het plaatje van jouw voorkeur en voilá, kijk en bewonder.
Anita


[ 1 reactie ] ( 624 keer bekeken )   |  related link
Athens Airways, het vervolg 
Athens Airways blijft zeker de vlucht Athene-Kythira verzorgen t/m 11 april 2010. Iedereen kan nu met het Griekse Paasfeest met een gerust hart naar Kythira komen. Het Grieks Orthodoxe Paasfeest is dit jaar op zondag 4 april. Het valt dit jaar tegelijk met het Protestantse Paasfeest. Albert wordt op 4 april 44 jaar. Wat een feest allemaal.

Voor de vliegtijden van Athens Airways ga je naar www.eengriekseiland.nl en dan naar bereikbaarheid.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 3 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende