StilteWandelingen  
Van 23 maart t/m 30 maart hebben we nog plek voor deze bijzondere en inspirerende weken van Rian Coumou.


[ reactie toevoegen ] ( 1 keer bekeken )   |  related link
Vijf jaar geleden! 
Op 19 februari 2008 brachten pa en ma Snippe ons met kat Tipsie naar het vliegveld in Hamburg om ons definitief uit te zwaaien. Nou ja definitief. Lang leve mail en skype! Zo zijn we 'niet zo ver weg'. Een maand later kwamen ze trouwens al op bezoek om onze verjaardagen te vieren.
De afgelopen 5 jaar zijn voorbij gevlogen. En wat hebben we veel leuke, aardige en interessante mensen leren kennen. Zowel op het eiland maar zeker ook onder onze gasten die uit alle windstreken van de wereld komen. Dat hadden we allemaal voor geen goud willen missen. En we blijven nog wel even want we zijn nog maar net begonnen, vinden wij.

Nog even een fotootje uit de oude doos! Klein doosje want onze harde schijf begaf het toendertijd al snel.
Op de foto zie je ons gemeubileerde huurhuis in Manitochori, 23 februari 2008. Met een beetje van ons en heel veel van de eigenaar. Ergens tussen de troepjes hang ik op de bank. Op de rode Zwitserleven plaids die we nu gebruiken voor de picknick tijdens de Olijf-Pluk-Weken.

Nooit hebben we spijt gehad van de beslissing om op Kythira te gaan wonen.
Wij zagen en zien het nog steeds als een mooi avontuur. De gelukkigste momenten in ons leven zijn nog altijd die van zorgeloosheid. Gouden momenten die we ook hadden kunnen ervaren als we in Nederland waren gebleven. Niet te veel verwachtingen dan blijft het leven aangenaam.

Albert&Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Pavlopetri? 
Pavlopetri is een van de oudste onder water gelegen steden en ligt voor de kust van Neapolis tegenover Kythira. Pas in 2011 is er voor het eerst onderzoek gedaan. De stad is tot 'leven' gebracht zoals je kunt zien in deze documentaire van de BBC. Er wordt uitgebreid ingegaan over de techniek van het onderzoek maar het vertelt ook veel over het leven van duizenden jaren geleden.
Klik hier voor de link naar de documentaire.

Veel kijkplezier!
Anita[ 1 reactie ] ( 489 keer bekeken )   |  related link
Voorjaarsaanbieding 
Ze zijn er weer. Aantrekkelijk vliegtickets in april met vertrek vanaf Amsterdam of Dusseldorf. Een aantal hebben we al uitgestippeld.
Kijk snel bij de april aanbieding.

Albert&Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Antikythira 
Regelmatig krijgen we vragen of het mogelijk is om Antikythira te bereiken. En is het leuk? Lees hier ons verslag van mei 2009 en oordeel zelf.
Dagtrip Antikythira.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende