Uitzending gemist? 
Klik dan hier om het programma van Tegenlicht (nog)eens te bekijken. Of ga naar Uitzending gemist en type tegenlicht in.

Anita

[ 1 reactie ] ( 664 keer bekeken )   |  related link
Maandagavond 13 februari documentaire over Griekenland  
Klik hier voor een voorfilmpje.
De uitgebreide documentaire van Tegenlicht is maandagavond om ca 20:55 te zien bij de VPRO.

Albert&Anita

[ 2 reacties ] ( 1062 keer bekeken )   |  related link
Het is zo ver 
Ons laatste verhaal en foto's van 2011. Geniet er van en van de vrieskou in Nederland. Zal die elfstedentocht er komen? We kunnen hem altijd gaan wandelen...op Kythira bijvoorbeeld. Klik hier voor onze Wandelaanbieding. Veel lees- en kijkplezier!
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Hotels in Athene 
Ontdek eindelijk eens Athene! De hotelprijzen zijn zo laag vanaf 15 euro per nacht. Boek nu voordelig via www.booking.com en geniet van cultureel Athene. Daarna wel even bijkomen op Kythira.
Kijk hier voor de prijzen hotelprijzen en beoordelingen in Athene www.booking.com of vraag ons naar de mogelijkheden.
Albert&Anita

[ reactie toevoegen ] ( 1 keer bekeken )   |  related link
Wandelen in maart  
Nieuw op Kythira is wandelen onder begeleiding van mindfulness trainer Rian Coumou. De dag zal beginnen met yoga-oefeningen daarna een heerlijk ontbijt van Albert en vervolgens op pad. Allemaal in een rustig tempo en tijdens de wandelingen zal er niet gesproken worden om optimaal te genieten van de geuren en kleuren van de natuur. Tijdens de rustmomenten zal Rian diverse mindfulness-oefeningen begeleiden. In de loop van de middag komt iedereen uitgerust en voldaan weer 'thuis'. De avonden zijn geheel naar eigen inzicht te besteden.
Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor de laatste 2 weken van maart 2012. Stuur een mail naar info@eengriekseiland.nl voor de inschrijving en/of vragen.
Voor meer informatie klik dan hier .

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 2 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende