PFFFFFFFFFFFFFFFFF 
Een hele week geen internet! Het hele Noorden van het eiland niet. Foutje in de verbinding, ergens. Gelukkig hadden we vandaag toch weer verbinding dus het probleem is al weer verholpen. Daar moeten dan wel specialisten vanaf Sparta, het vasteland voor overkomen.
Bij het telefoonbedrijf alhier, die ook de internetverbindingen doen, werd ons gezegd dat er water bij de leidingen was gekomen. Ha! dit soort dingen gebeuren alleen in Griekenland. Vermoedelijk hebben ze er nu een stukje tape omgedaan en kun je wachten tot de volgende regenbuien het tapeje hebben doorbroken....
Ondertussen hebben we schandalig genoten van een week alleen maar zon zon en nog eens zon.

Anita


[ reactie toevoegen ]   |  related link
Weer thuis! 
Weer thuis? ja op Kythira dus. Vakantie in Nederland dat hadden wij. Met heel veel familie- en vrienden bezoek. We zijn voorzichtig geweest met het kenbaar maken omdat we al een overvol programma hadden en niemand willen teleurstellen danwel onszelf voorbij lopen. Het was per slot van rekening wel vakantie.

Familie Snippe kiekje. Veel druk gedoe en lawaai en heel veel lol.
Albert&Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Ons 3e jaar op Kythira 
Ons 3e jaar op Kythira is voltooid! Onder het kopje; 2010: dec - Kerst op Kythira vind je vooral veel foto's van onze Kerst op Kythira en O&N . Tevens het bezoek van pa en ma Snippe met zus en zwager(dus oom en tante).

We zitten nu midden in de Alcyone dagen. Dat is een periode van windstilte en veel zon. Het ijsvogeltje, de Alcyone, komt dan broeden in Griekenland. Er zijn een paar heerlijke mythes over deze prachtige dagen in januari. Ik zal ze verzamelen en begin februari op ons weblog plaatsen.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Kali Chronia - Gelukkig Nieuwjaar! 
De laatste oliebollen, voor ons de Griekse loekoemades, zijn verorberd. Het jaar 2011 is prettig gestart met leuke en lieve vrienden en gasten om ons heen.

(home-made loekoemades)

Ons 4e Kythiriaanse jaar is begonnen. Al voelt het voor ons veel korter toch wonen we hier al drie jaar. Drie onvergetelijke drukke en intensieve jaren. De komende weken gaan we flink wat energie opladen in de rust en stilte om ons heen.

Wij wensen iedereen een geweldig, gezond en gelukkig 2011 toe.
Albert&Anita


[ reactie toevoegen ]   |  related link
Drie originele ' kerstbomen'.  

De Kerstboot bij Maria in Logothetianika

De Kerstpalm in Agia Pelagia

De Kerstboomband bij de Cyclon benzinepomp bij Potamos

Welke is nu het mooist en/of meest origineel?

Lees ook nog het verhaal van Kyria Janoula....zie het berichtje hiervoor.

Anita


[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende