StilteWandelingen en Mindfulness 
Vanaf 20 maart 2015 zijn er nog een paar plekken vrij voor de StilteWandelingen en Mindfulness van Rian Coumou op Kęthira.
In de tweede week zijn de wandelingen lichter dan in de eerste week en zal er meer tijd zijn voor mindfulness en langere rustpauzes.
Klik hier voor het programma.

Albert&Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
De Kythiriaanse katten 
In 2012 is Nederlandse Irene uit Mitata gestart met Adopt a Cat op Kęthira. Enig idee hoe dit er nu voorstaat? Klik hier voor het interview met Irene.

Anita

Mavromatti, bijnaam Mafje, en Kardoela, rechts bij ons thuis[ reactie toevoegen ]   |  related link
WinterWandelen 


Zo ik zit. Midden op een berg tussen de heerlijk ruikende tijm en salie. Even een slokje water en genieten van het fraaie uitzicht op de baai van Diakofti.

Wil je zien wat mijn uitzicht is? klik dan hier.
En kom zeker zelf eens genieten van al dat fraais...

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Athene - Kythira 
Eindelijk eindelijk heeft Olympic Air (Aegean) het vliegschema voor de dagelijkse binnenlandse vlucht van Athene naar Kythira(Kithira) bekend gemaakt.
We zullen de website zo snel mogelijk aanpassen.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
To Epifani 
Elk jaar op 6 januari is het een feestdag in Griekenland, crisis of niet, iedereen is vrij en gaat kijken wie o wie het kruis uit zee als eerste kan opduiken. Want diegene kan een gelukkig jaar tegemoet zien. Op Kęthira wordt dit gebruik op diverse plaatsen, bijgestaan door de priesters, volbracht. Wij togen dit jaar naar Kapsali. Helaas waren we net te laat voor dé duik van drie Griekse kinderen. WE gingen te laat weg omdat het even duurde voordat we de fotosessie thuis hadden afgerond...We keken onze ogen uit naar alle besneeuwde bergen op het vaste land, de Peloponessos. Zo veel sneeuw hebben we daar nog niet eerder gezien vanaf ons huis.

Het is schitterend zonnig en helder weer en koud...voor ons heel koud. Misschien vriest het zelfs wel! Onze citrusbomen staan al 'ingepakt'.

Anita

[ 3 reacties ] ( 47 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende