WinterWandelen 


Zo ik zit. Midden op een berg tussen de heerlijk ruikende tijm en salie. Even een slokje water en genieten van het fraaie uitzicht op de baai van Diakofti.

Wil je zien wat mijn uitzicht is? klik dan hier.
En kom zeker zelf eens genieten van al dat fraais...

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Athene - Kythira 
Eindelijk eindelijk heeft Olympic Air (Aegean) het vliegschema voor de dagelijkse binnenlandse vlucht van Athene naar Kythira(Kithira) bekend gemaakt.
We zullen de website zo snel mogelijk aanpassen.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
To Epifani 
Elk jaar op 6 januari is het een feestdag in Griekenland, crisis of niet, iedereen is vrij en gaat kijken wie o wie het kruis uit zee als eerste kan opduiken. Want diegene kan een gelukkig jaar tegemoet zien. Op Kýthira wordt dit gebruik op diverse plaatsen, bijgestaan door de priesters, volbracht. Wij togen dit jaar naar Kapsali. Helaas waren we net te laat voor dé duik van drie Griekse kinderen. WE gingen te laat weg omdat het even duurde voordat we de fotosessie thuis hadden afgerond...We keken onze ogen uit naar alle besneeuwde bergen op het vaste land, de Peloponessos. Zo veel sneeuw hebben we daar nog niet eerder gezien vanaf ons huis.

Het is schitterend zonnig en helder weer en koud...voor ons heel koud. Misschien vriest het zelfs wel! Onze citrusbomen staan al 'ingepakt'.

Anita

[ 3 reacties ] ( 47 keer bekeken )   |  related link
2015!!! 
Met regen en keiharde wind zijn we fris het nieuwe jaar ingegaan. De traditie van oliebollen bakken hebben we om die redenen uitgesteld naar...31 december 2015...
Telefoon en internet werken allebei niet meer. Het zal een dezer dagen herstelt worden maar tot zo lang zitten we te werken in Frili palace. Ons Eerste Griekse Huis!
Het is lekker zonnig buiten dus laptop aan de kant en hup tijd voor een heerlijke wandeling. Kom je ook eens meewandelen?

Nogmaals de allerbeste wensen voor 2015.
Albert&Anita[ reactie toevoegen ]   |  related link
Fijne feestdagen en een sprankelend 2015 


Albert&Anita

[ 2 reacties ] ( 81 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende