StilteWandelingen en mindfulness 
Vanaf 21 maart beginnen we met weer met de StilteWandelingen . Leuk dat er dit jaar ook 2 mannen meedoen en iemand van het eiland zelf. De tweede week, van 29 maart - 5 april, wordt heel bijzonder want de wandelingen zullen korter zijn en er zal meer aandacht aan mindfulness besteed worden. Vandaar ook de naam StilteWandelingen en mindfulness.
Een week op Kęthira is natuurlijk veel te kort vinden wij. Een paar nachten de vakatie verlengen is heel eenvoudig. Daarom bieden wij een studio of een appartement aan voor maar € 35 euro per nacht* (dus niet per persoon tenzij je alleen komt). Zo kun je nog even nagenieten van de voorjaarszon en van het eiland in voorjaarstooi. Niets mis mee.

Interesse? mail me gerust, anita@eengriekseiland.nl

groet,
Anita

* voor een paar dagen verlenging vann de eerste week kunt u terecht in een traditioneel huisje. De tweede week verlenging in het guesthouse zelf.[ reactie toevoegen ]   |  related link
Wil jij je Grieks verbeteren? 
Misschien had ik er al eens over geschreven maar de afgelopen week heb ik nu zelf het boek opengeslagen: figame jia ellinika.
Een ontzettend leuk studieboek met tekst en lesjes en een cd voor luisteroefeningen en wederom met lesjes. De antwoorden van de lessen worden er direct bij geleverd.
Het is geschreven door Griekse leraren en voor het onderdeel'skeftome ke grafo' kun je de teksten mailen en laten corrigeren. Zo is het verbeteren van de Griekse taal voor iedereen mogelijk en gewoon thuis vanuit de luie eh studie stoel.


Dit is de website in het Engels http://www.fygamegiaellinika.com/english.html
Veel plezier.
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
BBC Travel 
Klik hier voor een prachtig artikel gepubliceerd in BBC Travel. Het gaat uiteraard over Kęthira en wij mochten er aan meeschrijven.

Albert&Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Vernieuwde website in de lucht! 
Gisteravond is alles overgezet. Er zijn hier en daar nog wat aan te passen linkjes maar dat komt allemaal goed. We zijn natuurlijk heel benieuwd wat je er van vindt, www.eengriekseiland.nl
Laat het weten en mail gerust naar anita@eengriekseiland.nl met opmerkingen en vragen.
Anita

NB: het weblog en de Engelse website volgen nog.

[ 3 reacties ] ( 329 keer bekeken )   |  related link
Website 
Albert is al weken bezig om de inhoud van onze website eengriekseiland.nl over te zetten naar een vernieuwde website. De naam en de inhoud blijven hetzelfde. Wel is het zo dat de inhoud makkelijker aangepast kan worden, een belangrijke reden voor onszelf. Verder blijft de uitstraling nog altijd even fris en overzichtelijk.

Is er nog een reden voor een vernieude website?
Dat kan ik het beste uitdrukken als dat de huidige een beetje versleten is. Denk aan de aanschaf van een nieuwe bank in de woonkamer. De 'mode' ontwikkelingen op internet gaan snel en met de vernieuwde website zijn we helemaal up-to-date. Zoals bijvoorbeeld smartphone vriendelijk.
Wordt vervolgd.
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende