Het Griekse Parlement is akkoord 
Het bezuinigingsplan is vandaag akkoord bevonden. We vonden het best heel spannend en zijn heel blij met de uitslag. De conclusie is dat, een kleine meerderheid, van de Griekse bevolking wil veranderen of op zijn minst een beter sociaal systeem en minder zwart geld circuits.

Bravo, proost op Griekenland.
Anita[ reactie toevoegen ]   |  related link
Nieuws uit Athene 
Klik hier en lees hoe het is in Athene op dit moment. We krijgen reacties van mensen die het 'eng' lijkt om via Athene te reizen. De protesten en eventuele onlusten zijn in een klein gedeelte. Lees in het artikel de waarheid van Atheners en nog meer.....
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Zeewater temperatuur 
En de temperatuur van het zeewater is: 25 graden! Best lekker. Gemeten in het zeewater voor de kust van Paleopoli. Nu is het daar niet diep maar toch een goede graadmeter.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Het is hoogzomer 
Vanochtend om 10:uur was het 28 graden, strak blauwe lucht en een licht briesje. Ik zal het zeewater nog eens temperaturen. Het is al lang niet koud meer maar zalig koel.
Een vakantie in Griekenland is, ondanks de gigantische crisis, nog altijd heel erg leuk. Kom langs en geniet van zon, zee, strand en heerlijk eten voor weinig geld.
Kalo kalokairi, fijne zomer!
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Ze zijn er weer.... 
...De Krekels. Ondanks het koele en natte april, de koude wind in mei en zelfs in juni een temperatuur die 5 graden ligt onder 'wat wij gewend zijn'(3 jaar ervaring) is het krekelconcert toch begonnen. Altijd ca. half juni(3 jaar ervaring). Voor mij dé zomermelodie bij uitstek.
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende