HELP! Er is brand... 
gelukkig...er WAS brand. Vorige week rond 19 juli bleef er maar rook opstijgen vanuit het Zuiden. Wij op onderzoek maar verder dan Livadi kwamen we niet daar stond de politie al het doorrijdende verkeer al tegen te houden. Gelukkig is de brand geblust mbv watervliegtuigen en de brandweer vd "overkant", Neapolis. Nu nog zien hoe groot en hopelijk heel klein de schade is. Daarvoor hebben we nog geen tijd gehad en dat is misschien maar beter ook...
[ reactie toevoegen ]   |  related link
Speciale vakanties op Kythira 
Nieuw bij de speciale vakanties op Kythira zijn de Wandelaanbieding in oktober 2012 en mei 2013. Dit is geheel individueel wandelen maar met veel extra's.
Nieuw en uniek op Kythira in 2013 is BloemenWandelen. Vanaf half april legt Theo Kleijer, bloem-planten-, en kruidenspecialist, tijdens de wandelingen uit wat er allemaal te zien, te ruiken en te proeven is in de natuur. Albert gaat mee als gids. Dit is wel in een groep.
Kijk onder Speciale Vakanties op Kythira voor een overzicht per maand.
Voor vragen mail ons gerust info@eengriekseiland.nl

Albert&Anita


[ reactie toevoegen ] ( 1 keer bekeken )   |  related link
Binnenlandse vlucht Athene - Kythira 
Met Olympic Air, verzorgt de dagelijkse binnenlandse vluchten van Athene naar Kythira, zijn we heel blij mee. Ze vliegen op tijd en het vliegschema t/m maart 2013 is al bekend. Geweldig! Klik hier voor een overzicht "Hoe reis ik naar Kythira?" en alle mogelijkheden.
Vraag gerust een op maat gemaakt ReisVoorstel bij ons op.

Fijne zomer allemaal,
Albert&Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
In de pers 
Het moet niet gekker worden. Lychnari en Griekenland Magazine hebben beide een stukje over ons guesthouse geplaatst. Klik hier om het te lezen. Ben je een echte Griekenlandliefhebber? dan is een abonnement op beide bladen een aanrader. Wij kijken altijd vol verlangen uit naar de komst van beide.

Inmiddels kun je ook alles lezen over 'nog meer wandelen' op Kythira. Klik hier . Inclusief een overzicht van de allerleukste wandelvakanties op Kythira.

Veel lees- en kijkplezier.
Anita

[ 1 reactie ] ( 642 keer bekeken )   |  related link
Griekenland Magazine over Kythira! 
Over het wonderschone Kythira volgens de redactie. Daar ben ik het helemaal mee eens. Griekenland Magazine http://www.griekenland-magazine.nl/ ligt nu in de winkel, koop het, lees het, kom langs of bezoek één van de andere prachtplekken in Griekenland.
Uiteraard zijn we heel blij met de verkiezingsuitslag. De Griek kiest nu bewuster dan ooit voor Europa. Zal de voetbaloverwinning daar nog een rol in hebben gespeeldt? Dat gaf aan de vooravond van de verkiezingen de Griek heel veel zelfvertrouwen. Voetballen tegen Duitsland, vrijdag as, is voetballen tegen Merkel...

Anita
[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende