De Aswolk, het vervolg II 
Aangekomen in Ancona heeft men een auto kunnen huren voor 7 personen!! + hoeveelheid koffers en tassen. De route is nu van Ancona - Italie naar Basel - Zwitserland. In Basel moet de auto weer worden ingeleverd.
Wat een kanjers.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 2 keer bekeken )   |  related link
De Aswolk, het vervolg  
Onze 7 ex-gasten hebben gister bij aankomst in Athene actie ondernomen. Met ondersteuning en advies van Albert die op het internet vanalles voor ze heeft uitgezocht. Met z`n allen hebben ze de bus gepakt en zijn naar Patras gereden, het Noorden van de Peleponessos. Daar vertrekken boten naar Ancona en Venetie in Italie. Ze waren gister op tijd voor de boot van Ancona. Zo dadelijk komen ze aan om 11.00 uur(Nederlandse tijd). Hoe nu verder? Is er al een vliegtuig beschikbaar van Italie of zullen ze eerst de trein nemen naar Milaan?
Later meer nieuws over deze wereldreizigers.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 1 keer bekeken )   |  related link
De Aswolk  
Gisteravond zijn 7 gasten van ons vertrokken van Kythira naar Athene. Helaas kunnen ze nu niet verder en zoals zo vele mensen is het nu wachten op het goede nieuws dat er gevlogen kan worden naar Noord- en West-Europa. Vandaag zou de allereerst Transavia vlucht van Ross Holidays uit Amsterdam overkomen. De passagiers van deze vlucht die bij ons te gast zouden zijn zijn diep teleurgesteld. De reis naar Kythira wordt nog even uitgesteld. Nu het vliegverkeer al dagen is stilgelegd gebeuren er waarschijnlijk veel grotere rampen echter voor iedereen die zijn of haar vakantie heeft geboekt of terug wil naar huis voelt dat alles net zo zwaar.

Albert&Anita[ reactie toevoegen ] ( 1 keer bekeken )   |  related link
Athens Airways bracht iedereen het hoofd op hol.  
Nieuwe tijden? Jazeker maar wel met dagelijkse wijzigingen in de tijden en vliegdagen. Om hopeloos van te worden zeker als toekomstig reiziger naar Kythira. Het goede nieuws is dat de rust is teruggekeerd. Voor de juiste en nieuwe tijden klik dan hier. De komende twee jaar blijft Athens Airways voor de vluchten Athene-Kythira en Kythira-Athene zorgen. On-line zijn tickets te boeken via www.athensairways.com

Albert&Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
De vliegtijden t/m 30 oktober 2010 zijn bekend.  
Allereerst blijft Athens Airways de vlucht Athene - Kythira verzorgen. Vanaf 12 april t/m 30 oktober dagelijks. De tijden zijn veranderd. Het vliegschema vanaf 12 april is nu als volgt:
Athene - Kythira 16:50 - 17:30
Kythira - Athene 18:00 - 18:40
Echter op zaterdagen:
Athene - Kythira 7:00 - 7:40
Kythira - Athene 8:10 - 8:50
De prijs is hetzelfde gebleven € 122,61 voor een retour.
Voor een totaaloverzicht klik dan hier.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende