De Aswolk  
Gisteravond zijn 7 gasten van ons vertrokken van Kythira naar Athene. Helaas kunnen ze nu niet verder en zoals zo vele mensen is het nu wachten op het goede nieuws dat er gevlogen kan worden naar Noord- en West-Europa. Vandaag zou de allereerst Transavia vlucht van Ross Holidays uit Amsterdam overkomen. De passagiers van deze vlucht die bij ons te gast zouden zijn zijn diep teleurgesteld. De reis naar Kythira wordt nog even uitgesteld. Nu het vliegverkeer al dagen is stilgelegd gebeuren er waarschijnlijk veel grotere rampen echter voor iedereen die zijn of haar vakantie heeft geboekt of terug wil naar huis voelt dat alles net zo zwaar.

Albert&Anita[ reactie toevoegen ] ( 1 keer bekeken )   |  related link
Athens Airways bracht iedereen het hoofd op hol.  
Nieuwe tijden? Jazeker maar wel met dagelijkse wijzigingen in de tijden en vliegdagen. Om hopeloos van te worden zeker als toekomstig reiziger naar Kythira. Het goede nieuws is dat de rust is teruggekeerd. Voor de juiste en nieuwe tijden klik dan hier. De komende twee jaar blijft Athens Airways voor de vluchten Athene-Kythira en Kythira-Athene zorgen. On-line zijn tickets te boeken via www.athensairways.com

Albert&Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
De vliegtijden t/m 30 oktober 2010 zijn bekend.  
Allereerst blijft Athens Airways de vlucht Athene - Kythira verzorgen. Vanaf 12 april t/m 30 oktober dagelijks. De tijden zijn veranderd. Het vliegschema vanaf 12 april is nu als volgt:
Athene - Kythira 16:50 - 17:30
Kythira - Athene 18:00 - 18:40
Echter op zaterdagen:
Athene - Kythira 7:00 - 7:40
Kythira - Athene 8:10 - 8:50
De prijs is hetzelfde gebleven € 122,61 voor een retour.
Voor een totaaloverzicht klik dan hier.

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Het is vakantie! 
Voor de Grieken zeker. Onafhankelijkheidsdag op donderdag 25 maart. Een lang weekend omdat velen vrij genomen hebben op vrijdag 26 maart.
Zitten we nu toch helemaal volgeboekt met Grieken. En het paasweekend zit er nog aan te komen. Zondag 4 april is het grote Paasfeest en Albert zijn verjaardag!!

een warme en zonnige groet,
Anita

BOEHOE! Ook op Kythira.

[ reactie toevoegen ] ( 19 keer bekeken )   |  related link
Zomaar een website? 
A QOUTE:
"You can imagine my surprise when my New York City travel agent sent me YOUR SIGHT as I am trying to find out the schedule of flights to Kithira! And there was the posting by Albert!"

Onze website www.eengriekseiland.nl en www.agreekisland.com wordt steeds vaker bezocht omdat wij in het Nederlands en Engels de vlieg- boottijden bijhouden. Naast onze website maken we ook ReisVoorstellen voor iedereen die naar ons toe wil komen. Het hele reisplan en een kostenindicatie staan dan overzichtelijk bijelkaar. Ook dat werkt want Kythira bereiken is niet altijd even éénvoudig. Dat maakt het hier des te leuker.

Anita

[ reactie toevoegen ] ( 22 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende