Inspiratie! 
Onze vriend Peter Thoes, architect en kunstenaar, is geinspireerd door ons huis en heeft deze voor ons geschilderd. Maar liefst twee! We mochten er een van kiezen. Dat is deze geworden omdat het zo mooi weergeeft hoe de zon en wolken kunnen spelen met de kleuren van het huis. Het licht(Fos)in de namiddag.


Anita

NB: op dit moment is er een expositie waar meer werk hangt van Peter. Gallerie "Follow your Art" in Kapsali, Kythira. T/m 24 juli.

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Kythera Summer Edition 2014 
De informatieve en goed verzorgde eilandkrant is er weer! Deels in het Engels en deels in het Grieks. Van de redactie hebben wij een exemplaar per mail ontvangen om rond te mailen. Wil jij ook een mail exemplaar? Stuur mij dan een berichtje, anita@eengriekseiland.nl.

Anita[ 1 reactie ] ( 99 keer bekeken )   |  related link
Op veler verzoek 
Eindelijk! Ze zijn weer terug op onze website. De prachtige foto's van de wilde bloemen op Kythira en van de honderden kerkjes en kapelletjes op het eiland.
Beide overzichten zijn nog lang niet volledig. We proberen de collectie's aan te vullen zodra we maar even tijd hebben. Wordt dus vervolgd!
Klik hier voor de bloemen
Klik hier voor de kerkjes

Veel kijk plezier!
Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
In de ban van...  
...voetbal!! En wij niet alleen want zelfs onze Griekse buren kijken gezellig mee en schreeuwen en juichen net zo hard voor Oranje als wij. Gisteravond liep zelfs Thodoros, de eigenaar van het kafeneon in Aroniadika, in een oranje shirt. Nu kijken wij elke wedstrijd van Nederland ook daar. Mooi groot scherm en voor de gelegenheid staat er een nog grotere tv buiten. Onder de sterrenhemel naar onze sterren kijken... Woensdag weer. Kom je ook?

Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link
Het Koksma archief, vervolg 

Op 5 juli is het zo ver. De opening van de expositie van ir. Koksma en zijn leven en werk op Kęthira. Ben je op het eiland neem gerust een kijkje.
Veel plezier!
Anita

[ 1 reactie ] ( 1229 keer bekeken )   |  related link

Vorige Volgende