Jacoline Vinke was here! 
Wie kent niet haar boeken over de mooiste kleinschalig hotels en guesthouses in Griekenland? Klik snel hier voor haar website - small hotels in Greece -
Ze heeft net een nachtje bij ons gelogeerd omdat ze haar derde boek aan het schrijven is. Daar komen wij ook in. Fantastisch toch want de vorige twee boeken zijn beeldschoon. Maak kennis met Jacoline door naar haar website te gaan en/of volg haar via Facebook.
Anita


[ reactie toevoegen ]   |  related link
Zomerverhalen 
Ze zijn er weer de zomerverhalen van 2012 en foto's.

Veel lees- en kijkplezier.
Anita


[ 2 reacties ] ( 531 keer bekeken )   |  related link
Aphrodite 

Is ze niet beeldschoon? Ze hangt nu in de borg Verhildersum in Groningen dus veel dichterbij dan menig Nederlander denkt.
Kunstenares is Jenny Weegenaar die zich al vele malen heeft laten inspireren door Kythira.

Anita

[ 1 reactie ] ( 566 keer bekeken )   |  related link
Ingeborg Beugel aan het woord  
Klik hier voor het artikel.

Is Rutte echt zo tegen de Grieken in de Nederlandse pers? Dat kan ik niet goed genoeg beoordelen. Verder is het stuk exact hoe wij dat zien en voelen.

Anita[ reactie toevoegen ]   |  related link
Nog even en we kunnen weer.  
Ze hangen al in trossen aan de bomen. Prachtig groen. De komende weken zal de kleur veranderen in paars en daarna in bijna zwart. Dan is het zeker tijd om ze te plukken. De olijven dus. Kom mee doen en boek voor een weekje, twee kan ook, en ervaar hoe deze eeuwenoude traditie zich jaar na jaar voortzet. Lees er alles over onder Speciale vakanties of kijk nog even bij nov 2011 de Olijf-Pluk-Weken.

Albert&Anita

[ reactie toevoegen ]   |  related link

Vorige Volgende